| coryyyyyyyyyyy a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va sarutati cu actualul/a si sa va ganditi la fostul/a? straight face

Răspuns Câştigător
| sam a răspuns:

O Doamne! daaa... s-a intamplat dupa ce iesisem dintr'o relatie in care iubisem ca o nebuna si inca il mai iubeam(si inca mai iubescsad )
si'a dat seama si mi-a zis:"sper ca ai fost constienta pe cine ai sarutat" si mi-a zambit. m-am simtit penibil!
se mai intampla...happy

spor in toate!

31 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E adevarat ca e un sentiment ciudat si fii sigura ca partenerul isi da seama. Am trait si eu o chestie de asta. Dar ea era cea care se gandea la fostul. Am zambit si eu, ce sa fac. Nu poti sa invinovatesti pe cineva pe un astfel de motiv. E ceva normal daca ai iubit sa iti fie greu intr-o relatie urmatoare. Mai ales daca e la timp scurt dupa cealalta.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Din pacate da sad Si nu mi-a placut deloc asta sadE un sentiment tare aiurea...straight face

| madalicious a răspuns:

Mi s-a intamplat. dar nu cand il sarutam pe actualul ci pe un prieten. Ma gandeam cand ma saruta ca iubitul meu parca e mai tandru cand saruta.
Nu a fost rau doar ca tipu` pe care-l sarutam avea limba ca a unei pisici.aspralaughing

auran
| auran a răspuns:

Cred ca este o chestie involuntara... ai tendinta sa faci comparatie (indiferent daca esti fata sau baiat)...

| marsy a răspuns:

Da. dar fara sa vrei apare in mintea ta! tongue

| viatadecacatt a răspuns:

Da...straight face
Neplacut moment

| lostcontrol12 a răspuns:

Da..si e urat raulaughing)

| micurutza2005 a răspuns:

Daca ai sentimente puternice pentru acea persoana nu ai cum sa te gandesti la alta, doar daca nu iubesti acea persoana si atunci de ce te mai saruti cu ea?

| StaRmAgiC a răspuns:

Da..foarte uratcrying

| Irina a răspuns:

Nu, de la primul sarut am fost prea acaparata ca sa ma mai gandesc la altceva.

| daniDeeDee a răspuns:

Nea`

| Viuvi a răspuns:

Da!
Si imediat numai aveam chef de nimic!
Mi se facuse scarba, gandindu-ma ca, parca fostul saruta mai bine, avea mai mult tupeu, era altfel.

| mircea a răspuns:

Da. Si nu vad ce ar fi atat de neobisnuit. Daca "actualul"este la fel de placut la pupat, traiesti un sentiment de satisfactie, de genul "si asta e bun". Daca nu-ti place pupaciunea "actualului", il treci la categoria "si altii". De ceva tot iti aduci aminte. Daca la/sau dupa pupat nu-ti mai aduci aminte de altcineva, de abia atunci ai gasit ceva unic si nemaiintalnit.......si care merita toata atentia.

| ionutzking a răspuns:

Da.In fiecare zi de Luni. Si o fac tot ca sa o uit pe fosta. Imi e prea greu sa o uit si am sentimentul ca nu o pot uita. Dar incerc!

| antonelk a răspuns:

Mda mi s`a intamplat sad

| s.m. a răspuns:

Da, si la mine nu a fost naspa deloc, a fost delicioshee hee kiss-ul:-)

| Panda a răspuns:

Dalaughing aiurea, imi puneam intrebarea care saruta mai bine

| razispeed a răspuns:

Da

| madboy8 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie sa ma gandesc la fosta cand sarutam o fata si m-am impacat cu ea laughing
Depinde din ce directie privesti lucrurile:
1. Te gandesti la cat de placut era cu el/ea, atunci e ok si poate o sa faci ca mine.
2 Te gandesti intr-un mod care acum iti provoaca scarba deoarece actualul saruta la fel => o sa ii dai papucii
3. Stai cu el/ea doar ca sa il uiti pe celalalt!

Succes, pa

| Mamamare a răspuns:

Da... Dar am trecut peste si totul a fost bine...big grin.trecut nu mai conta...prezentul si viitorul conteaza.:d

| PaisonPink a răspuns:

Da e super naspa. La mine si-a dat seama iubitul ca nu ma gandesc cam pa colo prin zonawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Ma gandeam la urmatorul.rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal. Cred că a fost cel mai neplăcut moment din viaţa mea. De atunci tin ochi deschişi când sărut.

Mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. dar am avut ocaziasa vorbesc cu o prostituata care voia una in mana una in gura si cu ochii dupa alta.pai e bine asa? banii nu au miros.nici gust as zice eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cam neplacut moment avand in vedere ca daca actualul te iubeste te simti un pic vinovata:-|ca il cam faci sa sufere(chiar daca nu stie inca)si sa speram ca nu va afla...imi pare rau daca ti s-a intamplat. te pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu ma las sarutata de oricine.Nu incep alta relatie pana nu ma simt complet refacuta dupa ultima.In conditiile astea nu vad cum m-as putea gandi la altceva decat la sarutul in sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu dar am avut ocazia sa discut cu o prostituatacare voia, una in mana, una in gura, si cu ochii dupa alta.si i-am zis; pai e bine asa? eee.banii nu au miros.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma si eu sunt ca tine si da se poate numai la mine e alfel eu ii iubesc pe amindoi

| Marcki a răspuns:

Nu. Din fericirebig grin