O Doamne! daaa... s-a intamplat dupa ce iesisem dintr'o relatie in care iubisem ca o nebuna si inca il mai iubeam(si inca mai iubesc )
si'a dat seama si mi-a zis:"sper ca ai fost constienta pe cine ai sarutat" si mi-a zambit. m-am simtit penibil!
se mai intampla...
spor in toate!
E adevarat ca e un sentiment ciudat si fii sigura ca partenerul isi da seama. Am trait si eu o chestie de asta. Dar ea era cea care se gandea la fostul. Am zambit si eu, ce sa fac. Nu poti sa invinovatesti pe cineva pe un astfel de motiv. E ceva normal daca ai iubit sa iti fie greu intr-o relatie urmatoare. Mai ales daca e la timp scurt dupa cealalta.
Mi s-a intamplat. dar nu cand il sarutam pe actualul ci pe un prieten. Ma gandeam cand ma saruta ca iubitul meu parca e mai tandru cand saruta.
Nu a fost rau doar ca tipu` pe care-l sarutam avea limba ca a unei pisici.aspra
Cred ca este o chestie involuntara... ai tendinta sa faci comparatie (indiferent daca esti fata sau baiat)...
Daca ai sentimente puternice pentru acea persoana nu ai cum sa te gandesti la alta, doar daca nu iubesti acea persoana si atunci de ce te mai saruti cu ea?
Da!
Si imediat numai aveam chef de nimic!
Mi se facuse scarba, gandindu-ma ca, parca fostul saruta mai bine, avea mai mult tupeu, era altfel.
Da. Si nu vad ce ar fi atat de neobisnuit. Daca "actualul"este la fel de placut la pupat, traiesti un sentiment de satisfactie, de genul "si asta e bun". Daca nu-ti place pupaciunea "actualului", il treci la categoria "si altii". De ceva tot iti aduci aminte. Daca la/sau dupa pupat nu-ti mai aduci aminte de altcineva, de abia atunci ai gasit ceva unic si nemaiintalnit.......si care merita toata atentia.
Da.In fiecare zi de Luni. Si o fac tot ca sa o uit pe fosta. Imi e prea greu sa o uit si am sentimentul ca nu o pot uita. Dar incerc!
Mi s-a intamplat si mie sa ma gandesc la fosta cand sarutam o fata si m-am impacat cu ea
Depinde din ce directie privesti lucrurile:
1. Te gandesti la cat de placut era cu el/ea, atunci e ok si poate o sa faci ca mine.
2 Te gandesti intr-un mod care acum iti provoaca scarba deoarece actualul saruta la fel => o sa ii dai papucii
3. Stai cu el/ea doar ca sa il uiti pe celalalt!
Succes, pa
Da... Dar am trecut peste si totul a fost bine....trecut nu mai conta...prezentul si viitorul conteaza.:d
Da e super naspa. La mine si-a dat seama iubitul ca nu ma gandesc cam pa colo prin zona
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: