Pai o sa vina randu sa vrea sa vorbeasca cu tine si spune-i si tu foarte frumos ca te duci la o prietena si mai vi seara si nu vorbii deloc cu el.Sa vezi si tu daca ii convine.
Discuta cu el, cand are timp, pentru ca trebuie sa afli ce fel de probleme are. Ce a facut la persoana la care a stat pana seara? A muncit s-au au baut?
Cica eu nu stau cu tine dar te iubesc. Taree de tot. oricit ar fi de ocupat daca simte ceva pentru tine abia asteapta sa treaca ziua sa te vada. dar daca la el trece ziua si e lasa-ma sa te las e clar ca te tine de fraiera si e pacat pentru tine sa nu-ti para rau mai tirziu parerea mea e sa-l lasi balta motive ca s-a certat cu parintii am mai auzit, astea sut motive de-a lui sa-si faca de cap
Ce sa zic...va incadrati perfect in tiparul cuplurilor de astazi cu problemele frecvente unde lipsesc "ingredientele" principale care mentin o relatie. Daca relatia voastra va mai decurge in felul acesta va duceti catre linia de plutire si apoi crash.In orice caz daca vezi ca partenerul tau nu coopereaza nu-ti mai pierde timpul cu el.
Mutubal întreabă: