Pt ca acea persoana ti-a intrat in viata ta si poate ca tu ai petrecut momente frumoase cu persoana respectiva si de aia e greu s-o uiti!
Mie niciodata.mi s-a intamplat insa sa ma gandesc cum ar fi fost viata mea daca acea persoana ar mai fi fost acum langa mine..este greu pentru ca il iubesti! nu te minti singura.asa e cu dragostea, daca vrei sa il uiti gandeste te la ceva rau ce ti a facut el, si daca nu a fact nimic incearca o relatie cu el.nu ai nimic de pierdut
Da..se poate si chestia asta.depinde ce fel de persoane ai langa mine.noi suferim mai mult dupa aia care stiu sa minta si ne vrajeste cu vorbele lor..si de aia nu ii uitam asa pur si simplu;-j
Pai poate ca ai prins drag de acea persoana mult mai repede, decat de celelalte si de aceea iti este foarte greu.
Da mi-s-a intamplat. E foarte greu cand incepi sa iubesti o persoana. Si de uitat numai zic! Trebuie sa ai vointa sa nu te mai gandesti la ea, si la cat de bine iti era cu ea.
Trecutul e trecut, si nu poti merge mai departe daca privesti mereu inapoi.
Da mi s-a intamplat, stii cum este, totul vine din inima, chiar daca tu incerci sa il uiti inima simte altceva, va fi greu, , se intampla uneori sa stai cu o persoana 3 ani si sa nu simti nimic iar cu alta doar cateva zile si sa simti ca este centrul universului tau (proprie experienta) nu ai ce sa faci, vei suferi, poti sa plangi pentru ca iti va face bine, te ajuta sa te descarci