| FlameWolf a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata ceva dureros? Funda la cele mai tari chestii

Răspuns Câştigător
| NoNamess a răspuns:

Eu sunt cea mai ghinionista persoana din lumea asta
1. in vara mi-am rupt piceorul
2. acum 2 luni un coleg mi-a dat cu capul in gura si mia mutat nasup pe obra si urea sange de parca era fantana arteziana. and am ajuns la spital mi-a pus anestezic dar venise o urgenta si m'au lasat pe mine
dupa 10 minute anestezicul a trecut si a trebuit sa-mi indrepte nasul cu ciocanul fara anestezie.
iar asta am iesit in curtea scolii si toti aietii au sarit pe bine sa ma sapuneasca. amcazut pe gheata si mi-am tazat coloana. si a trebuit sa'mi scoata un inel din coloana pentru ca era ciobit

mai vreti altceva? pot sa scriu 2314342 de pagini cu tot ce am patit dar v'as plictisi... fundda?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma intepat inima si nu puteam respira m-am intins in pat si mi-am revenit.

| Азбука a răspuns:

Cand mi-a cazut primul dinte... de lapte, bineintelesbatting eyelashes

| Narcis2007 a răspuns:

Am dat cu piciorul(doar cu degetul mic de la picior) intr-o bara de fier...cred ca mi l-am rupt ca mia pocnit ceva si m-a durut o saptamana,mi-a cazut si unghia, s-a invinetit o luna si nici nu puteam merge bine, dar pana la urmam mi-am revenitlaughing

| St3fU a răspuns:

In dragoste sau fizic? ca fizic pot spune ca a fost dureros cand mi-am capsat degetu din gresealarolling on the floor

| LobyCreW a răspuns:

Dragostewinking cand m-a lasat prietena Fizic:Cand vroiam sa fac o miscare de str33t Dance am dat cu botu de scari

| Miuriel a răspuns:

In dragoste: M-am indragostit de fratele iubitului meu si asta e extrem de duresros fiindca amandoi ne iubim dar nu putem fi impreuna din cauza iubitului meu.
Pe plan fizic: Cand am incercat sa fac sfoara la ora de ed. fizica am simtit de parca cineva mi-ar fi tras picioarele la 15 m unu' de altu'.
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| aurelianmarius a răspuns:

Mi-a cazut la sala o greutate de 15 kg peste picior sad9

| paulsar28 a răspuns:

Cand am facut preluarea la volei mingea mi-a venit drept in **** am xazut js si nu m-am mai miscat 10 min

| Khanikua a răspuns:

Kel mai dureros lucru cand eram mica mi-a murit o bunica aveam 5-6 ani si mama mi-a zis ca nnu o sa o mai vad niciodata o o intrebare da dk?crying si plangeam ca a murit, ke e aia?sad pei a loato dumnezeu la el da eu o vreau aici sa ma joc cu ea sa stau cu easad ak nu mai e si fiind mica eu am uitat si cand am fost la tara adica cand aveam 9 ani deci atata timp nu am mai fost ak am aflat ca murise cand eu eram mica, si m-am dus la lak unde stateam cu ea cand eram mica si plangeam ak:-

| Passionlove a răspuns:

Intru in telenovele daca stau sa povesteschee hee

| Ellena_7672 a răspuns:

Poi crying.
Cand eram mai mica am alergat si am dat cu fata de o caramida si mi-a intrat dintele in buza :-s
Cand am dat cu piciorul in calorifer
Cand mi-am capsat degetul din greseala.
Cand m-am rostogolit pe strada cu bicicleta cu tot.
Cand am cazut cu rolele si nu mai puteam sa ma misc [a durat doar vreo 10 min ]
Si mai sunt dar nu mi le amintesc pe toate sigh
In fine. Nici nu vreau sa mi le amintesc.

| CrisTy_2365 a răspuns:

In Dragoste... Cand am fost refuzat de o fata laughing

Fizic: mi-a prins un baiat degetele la usa de fier... si mi-a rupt carnea de pe deget... dar s`a refacuthee hee

| Adi_4862 a răspuns:

Mi-am rupt aceeasi mana de 2 ori si am cazut de la o inaltime de 1 jumathinking pe spate

Întrebări similare