Ai încercat sa iei iar legătura?
Dacă te-a abandonat = minciuna, nu era interesată de tine cu adevărat.
Cel mai bine ar fi sa incerci sa iei legatura cu el.
Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa-ti bati capul cu acea persoana. Din moment ce nu ai mai vorbit cu el de 2 luni, e clar ca nu este interesat de tine. Daca era, te-ar fi cautat. Insa serios, 2 luni este o perioada mult prea lunga. Daca asa a ales sa faca el atunci ar trebui sa suporti situatia. Nu-l poti obliga. Deci, da, uita-l, dar mai intai, incearca ce ti-am zis la inceputul raspunsului. Vorbeste cu el.
De ce nu faci tu pasul asta de a relua legatura? Spui simplu ca iti lipseste si ca tu ai vrea sa mai vorbiti...
Nu Răspunde, iar dacă pun pe cineva sa întrebe, spune ca nu a văzut mesajul...
Sa ii dai mesaj sa ii spui ce s-a intamplat si de ce ati devenit asa reci, sa ii spui ce ai pe suflet. Am citit comentarii mai sus ca "nu poate funcționa", de ce nu? Sincer eu m-am cunoscut cu cineva pe un joc ne stim de 3 4 ani ca prieteni si de un an jumate suntem impreuna, deci totul este posibil
Sau pur si simplu ii lasi un mesaj si ii spui ce ai de spus, dacă nu iti raspunde si nu cooperează ar fi bine sa uiti
Te ai întâlnit vreodată cu el? Daca, nu, fii foarte precauta, nu stii cine se ascunde în spatele telefonului.
Încearcă să-i dai mesaj, vorbește-i și dacă continuă așa, las-o.
Of, am fost în situația asta numai că eu vorbeam cu aceea persoană de 6 luni și ceva. Îți zic un sfat pe care l-am primit: Dă-l dracului. Am pățit exact la fel, eu mă certam cu el ca să îmi trimită o amărâtă de poză sau să-mi dea numărului lui. Alung-o, dacă o persoană ține la tine vorbește cu tine în continuare sau cel puțin încearcă să o facă.
Vorba aia: Dragoste de-a sila nu se poate. Încearcă s-o uiți, o să vezi că după 2-3 luni în care te hotărăști să o uiți chiar o vei uita. Ce atâta tam tam pentru o cineva căruia nu îi pasă sau nu se străduiște, asta e, dacă ea nu știe să aprecieze, caută alta. Mare brânză. Nu e prima și nici ultima. Succes!