| Gabriel1223 a întrebat:

Vi s-a întâmplat vreodată sa fiți foarte atașați de o persoana?
Atat de atașați încât sa fi dispus sa stai pana noaptea târziu cu acea persoana, sa te prefaci ca dormi când vin părinții sa te verifice sau sa mori de somn dar tot continui sa vorbești pana dimineata.

Cine are timp sa citească asta, ii voi mutumi... am nevoie mare de sfaturi.

Cunosc o persoana de 4 luni și doua Zile, însă de doua luni nu mai ținem legătura.

Într-un fel puteam sa jur ca aveam aceleași sentimente unul fata de celalalt, dar nu cred ca a fost așa.

Îmi dădea sfaturi, ma ajuta in diferite situații, dar a rămas anonim.

Ne-am cunoscut in mediul virtual, mi-a oferit câteva poze, m-a mințit ca nu are telefon mobil sau Skype, Facebook...
După doua săptămâni, mi-a dat numărul, nu am îndrăznit sa sun sau sa dau mesaj, am așteptat încă doua săptămâni un mesaj, am primit, doar ca nu puteam vorbi prea mult, nu știu de ce...
Îmi spunea ca tine la mine, ca ma iubește, dar nu a fost așa, așa cred.

De ce ma ignora in ultimul timp? Mi-am pus prietenii sa "spioneze" și persoana aceea a spus ca "nu am mai vorbit de ceva timp, nu știu de ce".

Ce ar trebui sa fac? Sa uit acea persoana? Știu ca pare penibil dar asta e...
NU E VORBA DE METIN ȘI INTREBATEA NU E LA MISTO.

14 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

Ai încercat sa iei iar legătura?

Dacă te-a abandonat = minciuna, nu era interesată de tine cu adevărat.

| Nemessys a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa incerci sa iei legatura cu el.
Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa-ti bati capul cu acea persoana. Din moment ce nu ai mai vorbit cu el de 2 luni, e clar ca nu este interesat de tine. Daca era, te-ar fi cautat. Insa serios, 2 luni este o perioada mult prea lunga. Daca asa a ales sa faca el atunci ar trebui sa suporti situatia. Nu-l poti obliga. Deci, da, uita-l, dar mai intai, incearca ce ti-am zis la inceputul raspunsului. Vorbeste cu el.

| LadyDee89 a răspuns:

De ce nu faci tu pasul asta de a relua legatura? Spui simplu ca iti lipseste si ca tu ai vrea sa mai vorbiti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uit-o.O relatie ca asta nu pare sa poata functiona.Da, am fost asa de atasata de cineva, chiar mult mai mult

| RAY a răspuns:

Da

| Crackman a răspuns:

Freindzoned! cauta alta balta si nu astepta dupa una singura.

| Gabriel1223 explică (pentru missfatadelatara):

Nu Răspunde, iar dacă pun pe cineva sa întrebe, spune ca nu a văzut mesajul...

| Gabriel1223 explică (pentru Nemessys):

Nu îmi Răspunde la mesaje...

| Nemessys a răspuns (pentru Gabriel1223):

Atunci uita-l! Este singura varianta.

| Gabriel1223 explică (pentru LadyDee89):

Nu Răspunde la mesaje

| Evolettee a răspuns:

Sa ii dai mesaj sa ii spui ce s-a intamplat si de ce ati devenit asa reci, sa ii spui ce ai pe suflet. Am citit comentarii mai sus ca "nu poate funcționa", de ce nu? Sincer eu m-am cunoscut cu cineva pe un joc ne stim de 3 4 ani ca prieteni si de un an jumate suntem impreuna, deci totul este posibil laughing

| Evolettee a răspuns:

Sau pur si simplu ii lasi un mesaj si ii spui ce ai de spus, dacă nu iti raspunde si nu cooperează ar fi bine sa uiti

| DiannaManole a răspuns:

Te ai întâlnit vreodată cu el? Daca, nu, fii foarte precauta, nu stii cine se ascunde în spatele telefonului.

| danielaabalan a răspuns:

Încearcă să-i dai mesaj, vorbește-i și dacă continuă așa, las-o.

Of, am fost în situația asta numai că eu vorbeam cu aceea persoană de 6 luni și ceva. Îți zic un sfat pe care l-am primit: Dă-l dracului. Am pățit exact la fel, eu mă certam cu el ca să îmi trimită o amărâtă de poză sau să-mi dea numărului lui. Alung-o, dacă o persoană ține la tine vorbește cu tine în continuare sau cel puțin încearcă să o facă.

Vorba aia: Dragoste de-a sila nu se poate. Încearcă s-o uiți, o să vezi că după 2-3 luni în care te hotărăști să o uiți chiar o vei uita. Ce atâta tam tam pentru o cineva căruia nu îi pasă sau nu se străduiște, asta e, dacă ea nu știe să aprecieze, caută alta. Mare brânză. Nu e prima și nici ultima. Succes! laughing