| KiaraHoney a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa iubiti o persoana care ati cunoscut-o de pe mes dar fara sa va intalniti niciodata?

Răspuns Câştigător
| Alleee18 a răspuns:

Da.Si inca o fac.Si desi are parti rele,si e foarte greu,am ajuns la parerea ca se merita.E nevoie de foarte multa incredere si,in cazul meu, stiu sigur ca baiatul e sincer, si ce mi-a zis despre el este adevarat.Si da, il iubesc extrem de mult.Crede'ma ca iubirea nu tine cont de kilometrii dintre voi. Daca vrei un sfat:esti in situatia asta? Gandeste'te.ce ai de pierdut? Incearca.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Era cat pe ce.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu,viata mea nu se desfasoara pe messenger.

| Castiel a răspuns:

Uhm ceva de genul adica eu ma indragostisem de ea dinainte sa ne intalnim, mai incolo a fost telenovela si sa rezumat ca a fost o curva^^

| AnonimA a răspuns:

Da si el a inut la mine am stat jumate de an impreuna love struck

bafta

| Sperman a răspuns:

Daaaa, a durat 2 luni. Dupa care ne-am dat seama amandoi ca ne amagim.

| ĄŇÐİ a răspuns:

Da.Si am ajuns sa regret acest lucru.Pentru ca acea persoana m-a mintit in legatura cu lucruri despre el si am fost dezamagita.sad Funda?

| NuExista a răspuns:

Daa...chiar da.

si pentru raspunsuri gen " viata mea nu se desfasoara pe messenger'. asa am spus si eu oh go on.pana.pana s-a intamplat.

inca nu ne'am vazut.da am incredere ca o sa fie f bine. vorbim de 1 an.si nu ma satur nici sa stiu ca e sf lumii. si clipa intalnirii se apropie.

| zzzzzzz1111 a răspuns:

Da si am invatat din greseli sad.