Sa stii ca prima dragoste nu se uita niciodata.fostul a fost primul care ti-a starni sentimentul (de a iubii) si nu cred ca el vei uita deoarece a fost primul care te-a facut sa zambesti.in legatura cu actualul pot sa iti zic ca tii la el. odata ce debea astepti sa vorbesti cu el si simti sa fie mereu langa tine. iubiti-va mult! si el te iubeste crede-ma daca tea prezentat lui maicasa si ar renunta la tot pentru tine.
Pai tu chiar ti la el... asa sunt fetele (geloase) sa nu se mai uite baiatu la niici una decat la ea si sa vb cu el la tel 24/24 7/7 ...
eu zic ca tu il placi... vot sau funda. sau ambele ?
p. s.: pe primul nu prea ai cu sa-l uiti " PRIMA DRAGOSTE NU SE UITA NICIOADATA" ... pic asa din tine sigur ink mai tine utin la el...
Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata, asta nu inseamna ca nu o sa ai sentimente la fel de puternice niciodata si pentru alta persoana.In cazul tau, nu vei uita primul sarut, cand iti vei incepe viata sexuala, la fel nu il vei mai putea uita vreodata pe primul baiat, dar(in cazul in care va ve-ti si desparti dupa)vei trece peste"dragostea" care o aveai pentru el si te vei indragosti din nou, vei iubi poate chiar mai mult decat pe primul, dar intodeauna va ramane primul undeva in inima ta si vei tresari de cate ori il vei vedea.Deci parerea mea este ca il iubesti cu adevarat pe actualul iubit mai ales ca esti geloasa(gelozia nu vine decat atunci cand iubesti). Multa bafta!