| paula_6464 a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa tineti la 2 persoane in acelasi timp? sad Sunt cu S. de 2 ani si in urma cu un an l-am cunoscut pe Andrei, un baiat de la mine din liceu. S. face numai ce vrea el si e foarte indiferent relatiei noastre. I-am spus de mai multe ori sa isi faca si el mai mult timp pentru mine, dar nimic.Nimic din ce fac eu nu e bine, tot ce imi place mie e naspa in opinia lui.In schimb, cu Andrei ma inteleg bine.Doar ca lui nu ii plac relatiile serioase si nu stiu daca o sa am un viitor cu el, desi are o slabiciune pentru mine, chiar el mi-a zis. Nu vreau sa fiu judecata, dar ce ma sfatuiti sa fac? Imi pare rau si mi-ar fi si putin teama daca l-as lasa pe S. pentru Andrei. Dar chiar imi place de el si mereu cand suntem impreuna ma simt asa bine, as vrea sa nu mai plece niciodata.Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca :*

8 răspunsuri:
| Lummy a răspuns:

Vb serios cu S si spune-i ca daca nu isi schimba atitudinea va avea de pierdut. Si in functie de asta vezi care-i treaba.

| LiveYourLife a răspuns:

Trebuie sa renunti la unul dintre eiwinking
e imposibil sa ti la fel de mult la amandoihappy
inima ce iti spune sa faci? dar trebuie gandit si cu capulwinking

| Mayar a răspuns:

Pai,asta trebuie sa alegi tu cu sufletul tau, stai linistita intr-o camera fara zgomot, si gandeste-te pe care il vrei?
Vrei sa il pierzi pe S. pentru Andrei? Gandeste-te daca ai putea fara S. si daca s-ar merita sa fii cu andrei.
Gandeste-te si pune-te in situatiile respective, doar atunci vei sti, caci doar tu stii cu adevarat care decizie e mai buna. Noi cei de pe TPU nu stim cu exactitate problema, iar aici e ceva serios.
Deci eu l-as cam prefera pe S., dar eu nu il cunosc. Asa ca stai relaxata si gandeste-te bine, cu sufletul.

| CybeRAthlete a răspuns:

E o reclama care spune si poate fi adaptat " pentru barbatii care stiu ca femeia ideala nu exista dar poate fi insumata din mai multi..."
nu te sfatuiesc sa faci asta,pentru ca este in primul rand imoral.
ce te sfaatuiesc sa faci este sa pui pro si contra in balanta pentru fiecare persoana apoi intre ele, porti o discutie cu ambele persoane si ce atarna mai greu, atarna in beneficiul tau.
nimeni nu spune ca este usor, dar rezultatul merita cel putin pentru linistea ta sufleteasca.
bafta

| 阿雷克桑德拉 a răspuns:

Raspunsul e: Asculta-ti inima! fii puin distanta cu amandoi. vezi de care iti este cel mai dor. daca tu te simti mai bine in prezenta lui andrei, incearca o relatie numai cu el. daca o sa te iubeasca pe parcurs, sau daca te iubeste momentan, sigur veti avea o relatie serioasa, de durata. pentru ca nu si-ar permite sa te insele, sau sa te piearda odata ce te iubeste! si in plus gandeste-te ca daca lui S nu-i pasa prea mult de tine, inseamna ca nu te iubeste atat de mult. ca poate lui nu-i prea plac relatiile serioase, daca alte ocupatii pentru el sunt mai importante decat tine, poate il plictisesti. si daca de pe acum a intervenit plictiseala in relatia voastra, mai tarziu o sa fie o monotonie totala! deci fa o schimbare in viata ta cat mai repede. pentru ca timpul trece foarte repede. si o sa te trezesti peste cativa ani ca o sa fii in aceeasi situatie, doar ca o sa iti fie foarte greu sa alegi intre ei, pentru ca e prea tarziu. sau ca poate o sa stii pe care sal alegi, numai ca o sa iti fie frica sa faci alegerea asta, no sa gasesti motive, sau cine stie. oricum multa bafta, si te rog contacteaza-ma. sunt putin curioasa de alegerea pe care o s-o faci. sper sa fie totul bine! asta a fost un sfat! nu e neaparat sa te ei dupa mine. poate gresesc! nu cunosc situatia ta atat de bine ca tine. dar stiu prin ce trec eu. sunt cu prietenul meu de 9 ani. am 21 de ani, si la inceput iti dai seama, aveam vreo 12 ani asa, si ma indragostisem nebuneste de el, odata cu trecerea tmpului, incepusem sa ma plictisesc rau de el, si nu mai simteam nimic pentru el, si asa au trecut anii, si eu nu am facut nimic, am zis ca timpul le rezolva pe toate. dar n-a fost asa, si regret amarnik! ca nu am avut puterea sa.i zic in fata. acum stau cu el din mila. pentru ca stiu ma iubeste prea mult, si nu poate trai fara mine. dar sincer si fara nici un regret il insel de kate ori am ocazia! si in fiecare zi ma rog ca el sa afle chestia asta, doar ca sa fie un motiv de despartire. pentru ca eu n-am curajul sa eu zic in fata. mie foarte teama de reactia lui! te-am pupat!

| iepurash_9610 a răspuns:

Nu cred ca prietenul tau merita lasat pe primul baiat care te face sa te simti maib ine. De asa ceva o sa dai intotdeauna. Dar daca tu esti intr-o relatie acum inseamna ca acel baiat e special. Gandeste-te ca poate prietenul tau ar suferi daca l-ai parasi si nu statea atata timp cu tine daca nu simtea ceva profund pentru tine. E numai decizia ta.

| Pinky_8498 a răspuns:

Daca iubesti doua persoane in acelasi timp alege-o pe a doua. Daca ai fi iubit-o cu adevarat pe prima nu te-ai mai fi gandit la a doua. Asuma ti riscuri, fa greseli, suporta consecintele. Traieste! tongue happy

| Stef_3025 a răspuns:

Mah, daca S. face lucrurile astea, inseamna ca sta cu tine doar ca sa nu fie singur, nu neaparat pentru ca te iubeste, iar andrei poate sa fie prietenul tau, chiar daca nu-i plac relatiile serioase... incearca sa-l convingi, poate-poate reusesti, bafta!