| Alec a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa va f teti partenera asa de rau incat sa o dati cat puteti de tare de capul patului? Si mai rau, de partea metalica, dar am facut-o din greseala. Ei bine mi s-a intamplat mie, eram si destul de beat si nici nu mi-am dat seama de intensitate pana azi dimineata cand isi tinea o punga congelata pe cap. Ma oprisem pe moment, cand a facut auu in loc de ahh, am intrebat-o daca e bine si a zis ca nu are nimic, cu toate ca si-a tinut mana la cap tot restul actului. Inainte sa plece la cursuri se uita cam urat la mine si in seara asta zice ca nu mai are chef de iesit. Ce motiv ar avea sa se supere pe mine? Doar stie ca nu am vrut...

Răspuns Câştigător
| AngelGirl5 a răspuns:

Aiiii de viata mea laughing). Asta'i buna rolling on the floor. Cum s'o dai cu capu de pat... in fine. Deci clar e putin suparata pe tine, pentru ca din cauza inconstientei tale, i-ai facut rau straight face. Daca nu ti-a zis nimic pana acum, nu cred c-o va mai face... de aia nu vrea sa iasa, ca sa nu te imbeti din nou, si sa se repete chestia precedenta laughing. Si tu crezi ca mai are chef de distractii cu lovitura de la cap? Eu cred ca nu.

Cere'ti scuze! Cea mai buna solutie. Fi dulce cu ea big grin

| Alec explică (pentru AngelGirl5):

Ce sa-mi cer frate scuze. E de la sine inteles ca nu am vrut. In alte dati ea imi zicea mai tare, mai tare laughing Acum cred ca am rezolvat asta, si o sa vrea ea deasupra... Acum ca ma uit, chiar e amuzanta situatia. O sun maine, sper sa-i treaca. Nu mai vreau sa ii aduc aminte.

| Hash001 a răspuns (pentru Alec):

Da ea nu are gura? Sa zica ca o doare, chiar daca esti beat banuiesc ca nu ti s-a atrofiat creierul.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bya69 a răspuns:

Ti cu Bayern? sincer eu te-as lasa sa ma dai cu capul de pereti cat vrei tu in timp ce ne uitam la un meci sau facem altceva.