Buna, nu stiu, nu am fost pusa in situatia aceasta, dar... daca a-s fi pusa, m-as gandi in primul rand ce relatie am avut cu fostul, ce a fost intre noi, ce simt pentru. el si care a fost cauza despartirii, ce nu a mers in relatie de ne-am despartit si m-as gandi daca merita o noua sansa!
M-as gandi bine inainte de a lua orice decizie sa nu imi para rau, poate as mai da o sansa fostului daca il iubesc si nu il pot uita, dar depinde ce ar fi fost intre noi.
A-s pune in balanta relatia precendenta cu relatia actuala; m-as gandi ce simt pentru.fiecare si cu care mi-ar fi mai bine.Deci,depinde...daca as simti ceva pentru.actualul cred ca as ramane cu el odata ce am inceput o relatie, am cumva garantia ca relatia cu fostul va merge, odata ce s-a produs o ruptura? DAca as regreta ca il las pe actualul?
Deci sunt mai multe chestii la care trebuie sa te gandesti inainte, in primul rand pune-ti in ordine sentimentele.
Normal ca ma mai gandesc dar cea fost ramane in trecut si relatia actuala e de N-ori mai buna decat ce-am avut inainte!
Mi s-a intamplat. Am incercat sa imi bag mintile in cap. Daca am vazut ca nu se poate am incetat relatia cu fata respectiva. Nu avea rost sa pierdem timp aiurea.
Da, mai de mult
pai am continuat relatia... Din pacate. Putea fi o poveste draguta.
Da mi s-a intamplat. Dar nu m-am gandit niciodata sa ma intorc din drum. Daca nu a mers cand eram indragostiti, de ce ar merge dupa un timp. Mi se pare o prostie sa te intorci la fostul crezand ca veti relua de unde a ramas.Lucrurile se schimba, la fel si sentimentele la fel si oamenii.
Stiu cum e sa nu iti poti controla gandurile si sa iti zboare aiureadar, din moment ce ai luat-o pe un drum paseste inainte si lasa trecutul in urma, presupun ca nu degeaba v-ati despartit. timpul o sa te ajute sa il uiti...bafta!
O singura data dar cred ca este dragostea vietii mele. eram amandoi prea tineri cand ne-am cunoscut dar cu trecerea anilor poate ne-am dat seama amandoi ca povestea noastra... din principiu nu privesc in urma dar in ce-l priveste o revedere s-a impus ca o evidenta.
AlexEjmecheru întreabă: