Teoria mea e urmatoarea: indiferent daca e fata sau baiat, o persoana daca te minte, te considera inferioar/a lui si mult mai prost/proasta decat el/ea! Minciuna reprezinta amanarea adevarului! Sa ierti o minciuna, depinde de orgoliul fiecaruia... Eu de exemplu nu pot ierta o minciuna foarte usor si daca este vorba de o minciuna destul de mare din partea iubitei, cu siguranta as renunta, cu toate ca as suferi dupa asta! Acum depinde de gravitatea minciunii, de orgoliul tau, de incapatanarea ta si de capacitatea ta de a da uitarii acest eveniment! Eu unul daca as fi in locul tau, as renunta in proportie de 80%... Nimic nu iti poate garanta ca nu au existat si alte minciuni sau ca nu va mai minti de acum incolo.
Este ceva normal ca orice baiat sa mai minta o fata asta daca nu epocait dar depinde de minciuna si fapta. e bine totusi ca ti-a spus si zic sa-i dai o a 2a sansa daca, crezi ca merita si vorbiti-va mai mult despre asta schimbati impresii pareri ce crede el despre,, a insela prietena '' din astea si vei vedea cat de cat ce-si doreste el
Nu mi s-a intamplat nicidata.
eu nu suprt sa fiu mintita. oricat d dureros ar fi prefer adevarul mereu.
depinde cat d garva este chestia cu care m-a mintit sau p care mi-a ascuns-o. daca as afla ca m-a inselat m-as despartii d el imediat, oricat d mult l-as iubi, fara sa imi para rau d decizia p care am luat-o si fara sa stau p ganduri daca sa ma impac cu el sau nu. daca m-a mintit cu lucruri marunte ca d ex ca a fost la o bere cu baietii cand eu aveam nevoie d el m-as supara, si m-as certa cu el putin, nu pentru ca nu a fost alaturi de mine cand trebuia, ci pentru ca m-a mintit.
Daca minciuna este in favoarea relatiei voastre, adeca de a o pastra, ar putea fi tradusa ca fiind totusi vointa lui de a ramine impreuna iar daca nu reuseste inseamna ca a invins vointa ta de a va desparti si ce rost ar mai avea cuvintele pro sau contra sau disculpele inventate sau nu?
RRSecularHumanist întreabă: