Da. l-am refuzat pe cel care il placeam din copilarie, visam la el(e vecin cu mine.il vad in fiecare zi), si l-am acceptat pe actualul iubit.si nu am regretat.
si intr-o seara, vara trecuta,"iubitul "meu din copilarie, mi-a spus de fata cu actualul "am vrut sa fiu cu tine, am avut intentii serioase, chiar imi placi si n-am vrut sa-mi bat joc de tine.ai avut o sansa, alta n-o sa mai vezi." m-a durut oarecum aceste cuvinte.
Nu... p asta n`am patsit`o.Ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa-l refuzi, poate o sa-ti para rau...Mult succes
Dap2 ani am visat la el in copilarie! ma amagea, vorbea urat de mineiar, cand l-am avut de ambitie, l-am facut sa se indragosteasca de mine si apoi m-am combinat cu altul
Mie da.
Am visat(ca sa zic asa) la un baiat 3 luni, eram pur si simplu inebunita.in fiecare seara adormeam gandindu-ma la cele 30 min petrecute in compania lui.si abia asteptam sa-l revad. iar cand s-a intamplat acest lucru (revederea) si cand a inceput sa imi faca avansuri mi sa taiat macaroana ca sa zic asa adica imi era indiferent desi ma gandisem la el f. mult timp
Asta e, oamenii sunt imprevizibil.
:*take care!
Mie mi s-a intamplat.
Il vad doar vara dar il cunosc de 5 ani si m-am indragostit pe loc de el si el de mine dar cu cat crestea devenea mai arogant si-a facut alti prieteni si mi-a zis sa imi las prietenii si sa vin cu el si l-am intrebat :Cine ma cheamat? si zice el:Nimeni. da vreau sa fii si tu acolo. Eu nu vroiam sa ma duc pentru ca el avea prietena si se dadea la mine cand nu era cu ea si s-ar fi purtat ciudat daca am fi ambele in acelasi loc ...Cand mi-a zis sa fim impreuna am spus nu. vreau sa faca mai mult de atat ca sa ma aiba si oricum chiar daca nu mai vroia pierderA LUI
volgian întreabă: