Nu e disprat/a deloc! inseamna ca tu nu stii ce e aia iubire, nu cred ca o persoana care a iubit vreodata nu a simtit dorul ala care te face sa numai poti sa respiri, care te face sa vrei sa scoti din suflet persoana aia ca sa o imbratisezi dar nu poti, e un semntiment urat cand nu e impartasit cu o alta persoana dar unul mai putin urat cand ai o persoana care de abia asteapta si ea sa te vada
DA, mi s-a intamplat si mie. Cand iubesti din toata inima si din tot sufletul simti ca nu poti respira fara persoana pe care o iubesti. Probabil tuturor ni se intampla o data-n viata doar ca nu toti recunoastem sau vrem sa recunoastem acest lucru.
Nu e disprat/a deloc! inseamna ca tu nu stii ce e aia iubire, nu cred ca o persoana care a iubit vreodata nu a simtit dorul ala care te face sa numai poti sa respiri, care te face sa vrei sa scoti din suflet persoana aia ca sa o imbratisezi dar nu poti, e un semntiment urat cand nu e impartasit cu o alta persoana dar unul mai putin urat cand ai o persoana care de abia asteapta si ea sa te vada
Da mi se intampla si nu neaparat cu iubita, ci si cu parintii pentru ca stam in orase diferite
Iubirea nu e o slabiciune cum spun uni, cand iubesti simti ca traiesti, de fapt cred ca traim doar cand iubim restul timpului suntem morti, e minunat, multa bafta sa iesiti amanadoi la pensie si sa va iubiti mult
Se poate intampla oricui. Spre binele tau sper sa fie cineva pe care l-ai cunoscut personal (deci nu cineva cunoscut pe net pe care nu l-ai vazut niciodata). Altfel cel mai probabil suferi degeaba.
Da, mi s-a intamplat o singura data.
Relatiile la departare sunt inutile.
Si ce daca persoana respectiva e aleasa?
Prefer sa o ratez decat sa imi petrec fiecare minut gandindu-ma la acea persoana, sa sufar si sa indur sperand la clipa aia scurta in care ne vom revedea.
Dorul este egal cu suferinta.
O singura data am ajuns asa de rau... Din cauza asta nu ma implic eu cine stie ce sufleteste intr-o relatie, doar daca merita
Succes si sarbatori fericite!
anonim_4396 întreabă:
idkandrei690 întreabă: