| ahgogogo a întrebat:

Vi s.a intamplat vreodata sa va topiti de dor.....adica sa simti ca pur si simplu ai face orice numai sa vezi persoana aia doar un minut macar? Nu am crezut vreodata ca o sa mi se intample si mie dar uite.ma aici...dau funda happy

Răspuns Câştigător
| Nobody11111 a răspuns:

Nu e disprat/a deloc! inseamna ca tu nu stii ce e aia iubire, nu cred ca o persoana care a iubit vreodata nu a simtit dorul ala care te face sa numai poti sa respiri, care te face sa vrei sa scoti din suflet persoana aia ca sa o imbratisezi dar nu poti, e un semntiment urat cand nu e impartasit cu o alta persoana dar unul mai putin urat cand ai o persoana care de abia asteapta si ea sa te vada

10 răspunsuri:
| Alina0491 a răspuns:

DA, mi s-a intamplat si mie. Cand iubesti din toata inima si din tot sufletul simti ca nu poti respira fara persoana pe care o iubesti. Probabil tuturor ni se intampla o data-n viata doar ca nu toti recunoastem sau vrem sa recunoastem acest lucru.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Cat de disperat sa fi, mi mila de iubitu/a ta

| Nobody11111 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu e disprat/a deloc! inseamna ca tu nu stii ce e aia iubire, nu cred ca o persoana care a iubit vreodata nu a simtit dorul ala care te face sa numai poti sa respiri, care te face sa vrei sa scoti din suflet persoana aia ca sa o imbratisezi dar nu poti, e un semntiment urat cand nu e impartasit cu o alta persoana dar unul mai putin urat cand ai o persoana care de abia asteapta si ea sa te vada

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da mi se intampla si nu neaparat cu iubita, ci si cu parintii pentru ca stam in orase diferite

| RAY a răspuns:

Iubirea nu e o slabiciune cum spun uni, cand iubesti simti ca traiesti, de fapt cred ca traim doar cand iubim restul timpului suntem morti, e minunat, multa bafta sa iesiti amanadoi la pensie si sa va iubiti mult

| neutrino a răspuns:

Este ceva normal, tuturor ni se intampla asa ceva.

| SkyPilot a răspuns:

Se poate intampla oricui. Spre binele tau sper sa fie cineva pe care l-ai cunoscut personal (deci nu cineva cunoscut pe net pe care nu l-ai vazut niciodata). Altfel cel mai probabil suferi degeaba.

| cristimihailov a răspuns:

Dupa cum banuiesti, este alegerea ta sa te topesti sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat o singura data.
Relatiile la departare sunt inutile.
Si ce daca persoana respectiva e aleasa?
Prefer sa o ratez decat sa imi petrec fiecare minut gandindu-ma la acea persoana, sa sufar si sa indur sperand la clipa aia scurta in care ne vom revedea.
Dorul este egal cu suferinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-un moment de slabiciune, mi s-a intamplat si mie.

| Phini a răspuns:

O singura data am ajuns asa de rau... Din cauza asta nu ma implic eu cine stie ce sufleteste intr-o relatie, doar daca merita happy
Succes si sarbatori fericite!