| Curious1320 a întrebat:

Vi s-ar părea ok o relație (fără orice ține legat de sex) între un băiat și o fata de 14 ani?

7 răspunsuri:
| StephanieS a răspuns:

Mai ai timp sa suferi. Caci sentimentele inseamna suferinta. Iar relatiile de la o varsta frageda nu este garantate ca vor rezista pe termen lung sau chiar pentru totdeauna. O relatie de prietenie e frumoasa, iar pe viitor..cine stie, se poate transforma intr-o relatie frumoasa.

| Doub a răspuns:

Nu, nu e ok.

| Aleexandraaaaa97 a răspuns:

Da e suuper ok. Nu te lua dupa toti astia e normal sa incepi sa placi pe cineva sa ai primul sarut desi ma mir ca mai intrebi alti la 14 ani sunt experti in sex

| ReZiSTorr a răspuns:

Frate, nu te baga in relatii si daca te bagi, nu pune prea mult la suflet.eu am avut o relatie la 14 ani si la inceput era totul frumos insa au aparut bine inteles si certurile.acum am 15 ani si vad pe pielea mea cum m-am schimbat fata de anul trecut, deoarece am suferit si insa sufar pentru ca am pus prea mult suflet si ei nu-i mai pasa mai deloc de mine sad

| Leatherleader a răspuns:

Da, de ce nu? Mi se pare absolut normal.

| t5h5Andreeahhrth a răspuns:

Pentru mine este normal, asa mai capeti si experienta ...si iti faci concluzii despre fete\baieti, important sa nu suferi exagerat de mult dupa happy

| Emilian65 a răspuns:

Relatia dintre doi copii de 14 ani nu prea este normala.