Ce e ciudat e relativ, de exemplu sexul oral era un lucru ciudat acum 20 de ani acum e ceva normal, ce e de fapt ciudat? cred ca orice lucru devine normal daca e folosit de majoritate, daca el vrea lasa-l important e ca tu sa ai orgasm
In momentul in care se elimina menstra, indiferent de cat de bine este intretinuta igiena chiar si a celei mai minunate "pasarici", tot vor exista/ramane microbi sau bacterii intre labii. In nici un caz nu se poate admite sa fie practicata cunilitia in perioada menstruala si nu din motiv de scarba ci din unul mult mai important si anume cel de sanatate. Insa asa cum se spune......gusturile nu se discuta
Exact. Si tot din motive de sanatate ma face sa ma intreb daca e sau nu intreg la minte de nu putea sa mai astepta cateva zile...
Mare e gradina si multi sar gardul
Adica?
Mare-i gradina lui Dumnezeu si multi prosti au sarit gardul cand poarta era larg deschisa. Incercam sa ma refer la prostie insa intr-un mod mai...
Nu inteleg de ce n-a aparut si asta : http://www.rightwords.ro/......arit--2894
Prostie din ce cauza? Am pus o intrebare serioasa. Daca nu poti raspunde la fel de serios, te as ruga sa te abtii.
M-am referit la el. Am presupus ca vei intui. Ca s-a comportat precum un retardat.
Nu stiu de ce jignesti un om pe care nu l cunosti. Urat!
> gusturile nu se discuta
„gusturile"
Deci tu zici ca e obsedat de ''organul feminin '' dar nu aţi întreţinut relaţii sexuale...
Nimic nu e ciudat in sex. Unii asculta muzica, altii fac sex oral mai lung sau mai scurt, unii o fac si cand semaforu' e rosu. Stie el cum sa o faca.
Singura problema este ca s-ar putea sa nu fii in cea mai buna forma si sa iasa vreo aversiune mai serioasa din asta. Vorbeste cu el in cazul asta si explica-i. Se zice ca barbatii nu o sa inteleaga niciodata asta. Dar daca tine la tine pricepe ceva.
>> e obsedat de...organul feminin
Nu.
>> sau l am tinut prea mult pe uscat
Nu.
>> El nu mi-a cerut mie niciodata sa ii fac
Vorbeste cu el. E de ajuns sa-i spui ca tie nu-ti place sa-i faci lui. Sa stie care sunt limitele.
>> si nici n am de gand
Never say never .
Bafta!
Multumesc pentru raspuns. Am discutat cu el despre lucrurile enumerate de tine si a zis ca e ok, nu sunt obligata in niciun fel sa fac nimic din ce nu vreau si nu mi face placere. Ma temeam cand a inceput sa mi faca asta sa nu vrea acelasi lucru de la mine. Si nu a vrut. M a speriat insa ca mi-a cerut asta cand eram in acea perioada, abia, abia l am stapanit..parca era nebun, obsedat.M a cam speriat putin, ce i drept. Si de aia m-a facut sa ma gandesc daca e obsedat sau ma iubeste atat de mult incat vrea sa mi ofere placere indiferent de...imprejurimi.
In "Pacientul Englez", László i-a facut cunilingus Katherinei deci intr-un roman de dragoste clasic, gestul nu a fost "scarbos".
Acum trebuie sa te intrebi pana unde merge dragostea la voi. Nu e indicat pana la "Romeo si Julieta", dar nici macar pana la "Pacientul Englez"?
Mie nu mi se pare scarbos.
Ti se pare scarbos ca iti face oral, dar totusi il lasi.
Si ti-ai raspuns singura la intrebare in finalul acesteia.
Mereu am prostestat, dar a inceput sa ma sarute pe picioare si a ajuns la un moment dat "acolo" si oricat l am dat la o parte si l am impins, nu se mai misca si tot insista sa ma "pupe " acolo si ma tinea foarte strans sa nu ma pot ridica si apoi a inceput sa mi placa, spre rusinea mea.
Ce ai spus tu, am spus eu, dar mai pe scurt )
Oricum, ideea e ca sexul oral e perfect normal. Ca deschiderea ta e limitata, e alta problema. Nu inteleg cum sa iti fie scarba de ceva ce e al tau, iti apartine, e o parte din corpul tau...Dar ma rog..fiecare cu ale lui.
Sex-ul e o parte importanta a relatiei, iar sexul oral, intr-o igiena corespunzatoare, nu e dezgustator...e complet normal intr-o relatie.
Dupa cum ai spus..si tie iti placea. Explica-i doar ca in perioada menstruala nu vrei asta.
Eu nu ii cer sa imi fac oral, vine el singur si se serveste Clar nu in contextul tau de mai sus cand as fi in zilele naspa, dar aproape seara de seara dupa dus "incepe nebunia" Pare ciudat ce iti cere el.
Ce cautai cu bijuteria goala daca erai pe stop si nu doreai nici oral, nici normal?
Nu eram. Eram intr-o rochita.
Ti-a placut? Altceva nu mai conteaza. Continua. Credeam ca fetishurile apar dupa consumarea actului de dragoste zis si sex normal, da poate sunt eu in urma cu tendintele.
Pixxie_9304 întreabă:
Mutubal întreabă: