Ba poti iubi, dar e devreme sa te gndesti la el ca la un sot. Fiindca asa vei deveni una din acele femei disperate sa se marite de care rade toata lumea, care n-au alt scop in viata decat maritisul. Gandeste-te intai la o cariera, la o implinire a ta ca persoana si apoi la maritis.
Poti iubi la aceasta varsta. Ideea cu sotul e putin deplasata, dar mi-a placut cum ai formulat-o. Probabil te gandesti c-ai gasit persoana ideala si e perfect ca sa ramai ever cu el.
Nu conteaza varsta, ci intensitatea sentimentelor. Nu-ti dau sfatul decat sa te nu pripesti. Lasa timpul sa completeze si alte lipsuri de situatii placute si neplacute care la aceasta varsta inca nu se pot contoriza.
Ideea nu e deplasata, doar un pic prematura.pana la urma acesta este scoul nostru in viata.sa intemeiem o familie. dar ai doar 16 ani...iti doresc sa ramai cu prietenul tau pana cand se va sfarsi lumea, dar pana la maritat mai e...nu te grabi
Si eu ma gandeam cu fiecare tipa cu care stateam "cum ar fi daca mi-ar fi nevasta", mi se pare normal
Nu gresesti... dar vezi tu `dragostea nu tine de foame`.mai trebuiesc si alte chestii...mult succes si iubiti-va mult...
Nu mi se pare gresit deloc
si eu fac la fel
adica cu actualul meu prieten ma comport parca am fi casatoriti
varsta nu conteaza, conteaza sa va iubiti
nu e vorba ca nu gandesti limpede sau ca te grabesti, doar il iubesti si va intelegeti atat de bine parca ati fi casatoriti
si crede-ma poti iubi la 16 ani, poti iubi la orice varsta
ma bucur pentru tine si sa fiti impreuna cat mai mult
CASA DE PIATRA!
Este normal sa iti doresti o relatie stabila, un barbat alaturi care sa te iubeasca si alaturi de care sa te simti protejata...Insa ai doar 16 ani, iar viata este mai grea decat iti imaginezi la varsta aceasta.Toti ne dorim sa fim alaturi de persoana pe care o iubim toata viata, sa avem un viitor alaturi de ea. Iubirea exista la orice varsta, depinde de felul ei de a fi, iubire pentru parinti, pentru un iubit. Eu cred ca exista iubire si la 16 ani, depinde de maturitatea emotionala a fiecarei persoane...
Nu, si eu ma mai gandesc asa, uneori:-)nu stiu daca imi fac sau nu sperante degeaba, dar e frumos sa ma gandesc asa, ca as putea avea un viitor impreuna cu el si cam cum ar fi:-)
Nu te grabi. Orice zic "fetitele" de care vorbesti, eu nu cred ca isi incep viata sexuala la 10 ani. Tie ti se pare normal sa iti incepi viata sexuala la 10 ani? La fel nu e chiar ok sa vrei sa te casatoresti la 16 ani. Simte-te bine cum esti la varsta asta, cu iubit. De ce trebuie sa fi casatorita cu el ca sa fi fericita? Daca va iubiti cu adevarat atunci veti ramane impreuna. Nu strica relatia gandindu-te asa in viitor. Traieste momentul pentru viata trece asa de repede. Toti traim in viitor. Mai bine traieste acum, la 16 ani, in liceu si nu te lega pe viata. Fa-le pe toate la timpul lor. Inca nu esti cu adevarat femeie. Mai bucura-te cat inca mai poti fi copil. O sa apara multe greutati in viitor, nu te ingreuna si tu mai tare fara motiv.Pentru ca e greu sa fi casatorit.
Hmm...si eu am visat la fel cand avem 16 ani.insa acum mi am dat seama ca nu totul este asa de frumos pe cum imi imaginam. m-am desp de prietenul meu cand am facut 2 ani impreuna si atunci am realizat ca nu este momentul potrivit sa ma duc cu gandul asa departe. m-am impacat cu el dupa 4 luni si acum facem aproape 3 ani, insa nu vreau sa mi mai fac iluzii deorece cel mai tare doare atunci cand te trezesti la realitate.
insa daca tu esti convinsa ca ti ai gasit baiatul visurilor tale ma bucur enorm pentru tine si sper sa ramai impreuna cu el si sa vi se indeplineasca toate visele:*:*
smileforme întreabă:
Dana7777777777777 întreabă:
Anonima17191 întreabă: