1. Depinde. De ce nu? Staţi în oraşe diferite. Nu te vede prea des. Măcar atunci când te vede să faceţi ceva. Doar nu vrea o relaţie cu o tipă în vaginul căreia trece mai des sângele(menstruaţia) decât penisul lui.
Sau poate să nu vrea, dar asta nu mai e relaţie. E joc de societate, cu măşti pe faţă.
2. Nu.
3. Totul ţine de mentalitatea celor doi.
Poate o relaţie în care de la prima întâlnire cei doi fac sex...să fie mai serioasă decât una în care fac de la a 7-a.
Totul ţine de voi.
De fapt, dacă analizez mai bine, nici nu-s astea nedumeririle tale. Dar eu răspund la întrebările pe care crezi tu că le ai. NU pe care le ai cu adevărat.
Relatie serioasa de o luna? Imi vine sa ma scarpin. Daca erati de 5-6 luni impreuna, mergea sa spui asta; dupa cateva saptamani abia de-l cunosti cat de cat. Lasand asta la o parte, eu personal n-am o parere buna despre relatiile la distanta. Din experienta iti spun ca daca problema asta nu se rezolva in scurt timp, poti sa-ti iei adio. N-ai cum sa cunosti un om, vazandu-l doar o data la nspe zile/saptamani. Iar ochii care nu se vad se uita. Ala poate oricand sa-si gaseasca o fata de la el din oras, si tu sa ramai cu buza umflata. N-ai cum sa-l verifici, nu stii daca el nu se mai intaleste si cu altele etc.
Si ca sa-ti raspund la intrebare: asteapta mai intai ca relatia sa devina serioasa (adica sa mai treaca cateva luni), si fa sex abia pe urma. Deocamdata nu poti vorbi decat despre un soi de prietenie, ce probabil s-a desfasurat mai mult in cadru virtual (internet, telefon), decat real.