| NataLee a întrebat:

Vi se pare lipsă de maturitate să blocați pe fost/ă?
Sau ce părere aveți despre acest gest. Ați mai făcut?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da mi se pare.
nu as face asa ceva

| dullcat a răspuns:

Daca mai exista probleme de discutat/rezolvat, raspunsul e da, este un gest imatur si atat. Daca totusi nu va mai leaga absolut nimic, inteligent este sa faci ce trebuie pentru tine, ca sa o uiti in caz ca inca te macina trecutul si asa mai departe.Mna, justificare poti gasi atat pentru cat si contra gestului.

| Hyperion7 a răspuns:

Un gest binevenit!
De ce? Pentru că atunci când vei fi fericit, va ieși fix ca păduchele in frunte sa te oblice subconștient sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard.
Alegerea aparține fiecăruia.Eu unul sunt de acord sa blochezi foștii (mai ales daca ai avut o relație toxica) și fiecare pe drumul lui.

| wildthing a răspuns:

Dupa o despartire, intotdeauna vor exista resentimente, cel putin din partea unuia dintre parteneri, deci scenariul gen "ne-am despartit dar ramanem prieteni", poate exista doar intr-un film prost. In realitate, cand doi oameni se despart, nu se mai suporta, deci ce mai e de vorbit?

| Baddboy a răspuns:

Indiferent ce s-a intamplat, la despartire nu am blocat pe nici una, chiar le salut. Insa unele m-au blocat si dezblocat ))

| Mda01 a răspuns:

Este lipsă de maturitate, adica nu are nici un sens sa faci asta pentru ca nu te ajuta cu nimic.Singurul caz in care se justifica gestul este daca fostul partener abuzează de acest mijloc de comunicare pentru a îți face rău sau pentru a te deraja din razbunare sau ceva de gen atunci da, este justificat gestul...