| aLinux a întrebat:

Vi se pare normal?
am o relatie. 4 ani si continua doar ca nu stiu e normal pentru mine cum reactionez in cazul:
"prietena mea urmeaza sa isi tina majoratul si era vorba ca daca este invitata la un majorat la vreo colega/coleg de clasa care nu a venit cu prietenul/prietena la majoratul ei... ea zice ca asa sa nu ma duc nici eu cu ea, sa mearga singura"
nu stiu mi se pare absurd, intr-adevar nu face nimic, este cuminte, am incercat sa vad daca pica vreun test anume si nu a picat. dar totusi imi zice ca "trebuie sa imi dai si libertate" (sensul ca sa o mai las sa iasa cu colegele ei in diferite locuri, doar cu colegele ei, fara baieti).
as dori un sfat cum sa ma comport?!
nu e vorba de despartiri ca nu ne despartim doar ca pun aceasta intrebare pentru linistea mea, sau sa stiu cum sa ma comport daca gresesc undeva.
sa i fac pe plac? sau sa zic "fara mine nu mergi nicaieri", sunt confuz
happy

3 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Spune-i asa" faci ce vrei ", eu nu iti interzic nimic, nu-ti restrictionez nimic. Si o sa vezi ca nu o sa faca prea multe chestii ce te-ar putea deranja.

| alinac a răspuns:

Da trebuie sa-i dai si un pic de liberate... dar nu prea multa ca dupa aia cine stie ce iese. dar din punct de vedere al petrecerilor categoric nu, asta daca nu are ceva de asuns fata de cineva sau ii este rusine. nu e o regula ca daca nu-ti vine cu partener/a nici nu trebuie sa te duci.

| ioana1704 a răspuns:

Nu ai dreptul sa-i spui asa. e independeta, face ce vrea; nu e pe numele tau, nu o intretii etc. nici daca ai fi casatorit nu-i poti face asa ceva exista situatii cand iesi doar cu colegii.