| CristinelAndrei a întrebat:

Vi se pare normal ca atunci cand v-ati despartit de prieten/prietena. sa va sune?laughingadica va suna mereu da sms-uri poate mai multe ca inainte. vb la tel.si totusi nu vrea sa fiti impreuna iar...adica"nu inca". vi se pare normal? inseamna ca vrea sa fie iar impreuna cu persoana respectiva?

3 răspunsuri:
| VodkaCoca a răspuns:

Eu am stat cu un baiat 3 luni, bine ca eram zi de zi cu el stateam la el si pentru cateva zile, dupa ce ne'am lasat el si'a facut prietena eu mi-am facut alt prieten, si de atunci ma suna incontinu chiar de 2-3 ori pe zi mesaje ca ce fac de nu raspund, vorbesc cu el mai mult decat vorbeam inainte si imi zice tot ce face unde merge parca am fi prieteni de o viata. Insa asta nu inseamna neaparat ca vrea sa va impacati, cel putin la mine a trecut aproape un an si inca vorbesc cu el la telefon el tot cu fata respectiva eu tot cu baiatul respectiv, ne mai aducem aminte gen "iti amintesti cand stateam impreuna" faza aia si chestii de genul si radem, da in rest nimic mai mult, pot sa zic ca tin foarte mult la el dar nu ca vreau sa ma impac cu el, m-am afectionat mult la el, ne povestim totul.
Deci se poate sa tina la tine ca amic ii pasa de tine dar nu ca vrea neaparat sa va impacati, dar daca iti zice nu inca poate o sansa mai este. tongue

| dydyyyy a răspuns:

Eu sunt in situatia asta din luna martie laughing dupa o relatie de 2 ani jumlaughing

si ni vorbim ne vedem facem aproape tot ce faceam cand eram impreuna doar ca numai e o relatie adica suntem mai liberi si ne e bine asa nu se mai pune problema de impacatwinking poate ca vrea sa fie mai liber.nici eu nu prea inteleg genu astia dar e bine si asawinking si pentru mine si pentru el:*

| andreea15_1600 a răspuns:

Da. Da` nu il lasa orgoliulbig grin...Si eu faceam la fellaughing dar pana la urma m-am impacat cu prietenul meupeace sign.