Bună.
Cine la văzut prima? Și una peste alta, nu este ultimul băiat!
Pa, pa.
Da, e normal. Daca ea stie ca il placi si NU se da la el inseamna ca iti e prietena, daca stie ca il placi si se da la el inseamna ca nu e, dar daca nu stie ca il placi si se da la el iti e prietena.
Cred ca asta vroiai sa intrebi, nu?
Atata timp cat prietena ta nu stie ca tie iti placeacel tip, este cat se poate de normal. Daca prietena ta stie ce sentimente ai pentru acel tip atunci eu cred ca ar trebui sa tina cont de acestea.
Daca ea stia ca`ti place de el, nu mi se pare normal si corect din partea ei, foarte urat, pentru ca oricat de bune prietene ati fi apare invidia.si daca ea era deja cu el cand a inceput sa-ti placa tie de el e foarte urat din partea ta, pentru ca trebuia sa o respecti.mie nu mi se pare frumos nici daca se desparte de el si te "combini tu"apoi.asta se numeste tradare.
Pai daca prietenei tale ii place de el si lui de ea.atunci renunta.si las`o sa fie impreuna cu el.gaseste`ti alt baiat.
Si da si nu, depinde de situatie. daca baiatului nu ii place de tine si ii place de prietena ta si reciproc, nu vad de ce nu ar fi impreuna! si eu am patit-o si am trecut peste!
Mda pai. mie si ei ne-a placut din aceeasi zi de el. si el o place pe ea... si ea p el. si azi m-a intrebare daca eu as vrea sa fiu cu el si i-am zis ca nu si face: pai daca u nu vrei lasa.ma pe mine sa fiu cu el
Poi...daca prietena ta stia de sentimentele tale fata de acest tip nu mi se pare normal. Sti cum se zice baieti gasesti pe toate drumurile, insa prieteni mai greu
Normal ca nu trebuie sa se combine cu el daca sunteti cele mai bune prietene si mai ales ca stie ca il placi si tu.