Nu mi se pare normal. Dar asta e realitatea în care trăim. Sexul e peste tot.
Pubertatea declanșează asta, dar ar trebui educație sexuala în scoala, îmblânzim natura umana din noi prin educație, rațiune, auto control
Odată cu instalarea pubertății bineînțeles că e normal.
Anormal ar fi ca hormonii ăia să nu aibă nici un efect asupra lor.
Dar că aici ar trebui să intervină educația care să le modereze comportamentul, asta e altă poveste.
Da, se gandesc la relatii si/sau la sex. Perfect normal. Acum daca si ajung sa faca efectiv asta, este cu totul altceva. Dar de gandit chiar trebuie.
Da, de ce sa nu se gandeasca? Este absolut normal ca la varsta asta sa se gandeasca la relatii si sex
Se gandesc ei si la varste mai mici. Cand aveam 14 ani bateam mingea in spatele blocului astia din ziua de azi nici nu stiu ce e aia copilarie se maturizeaza brusc si nu e ok.
Dar na, atunci era alta educatie si mentalitate.
"Cand aveam 14 ani bateam mingea in spatele blocului..."
Si ce legarura are? Si noi bateam mingea, dar aveam si "gagici". Nu se exclude una pe alta.
Da, dar societatea nu era asa sexualizata ca acum. Nu ne gandeam la sex. Era alta mentalitate.
Ete na, nu te gandeai...
Stiu mentalitatea ta, nu stau sa ma tiganesc cu tine, asa e cum spui tu.
Nu e vorba de "mentalitatea mea", ci de un fapt. Si acum 30-40 de ani adolescentii se gandeau la sex, si ce crezi, si faceau. Singura diferenta e ca nu discutau pe Youtube, Facebook, sau TPU despre asta.
Da, stiu, dar eu am avut parte de alta educatie la varsta aia, alte generatii nu au avut.
Da, stiu, si acum sunt unii carora educatie le spune sa se insoare virgini.
Bai fratele meu duci niste chestii din astea la extrem, daca omul iti spune o chestie, ce motiv are sa te minta? esti culmea!
Stateam fete si baieti afara zi si noapte dar nu ne gandeam la prostii, asa am fost noi crescuti. Daca nu crezi nu crede si gata, nu toti am fost educati la fel.
Si rezultatul "educatiei", conform spuselor tale:
"Am 29 de ani si traiesc o viata monotona si cam trista"
"am probleme familiale"
"Lucrez la paza, am un salariu mic"
"Am incercat sa intru in armata...dar nu am prins loc"
"Un servici bun nu gasesc, nu am facultate."
"Nu am pe nimeni caruia sa-i pese de mine"
"prietena nu gasesc"
"sunt sarac, prieteni nu mai am deloc"
"M-am apucat rau de bautura"
"parca sunt blestemat nu imi iese nimic din ce imi propun"
"cred ca am depresie"
Pentru conformitate:
https://www.tpu.ro/......nevoia-sa/
Nu stiu cum sa-ti spun, dar daca rezultatele sunt astea, ceea ce ai primit tu nu se numeste in niciun caz educatie.
In alta ordine de idei, dintre prietenii aia cu care stateai tu seara pe afara, unii faceau sex. Doar ca nu stiai tu. Si pana la urma, e normal sa nu-ti fi spus tie, de ce ar fi vrut sa auda comentarii stupide?!
Asa si? eu imi ascum tot ce zic, si majoritatea pe care le-ai copiat sunt de la ultimul comentariu despre farmece.
Esti un sociopat fara indoiala, te bucura suferinta altora, doar ca eu nu ma atac, esti o **** de fapt, fata in fata cu mine ai mai avea oare tupeu sa vorbim ca intre barbati? hai sa vedem!
Ce legatura are educatia cu ce am scris eu acolo sociopatule? nu vezi ca esti prost?
Da, am dat la armata si am luat probele si sgp si subofiteri, dar nu am prins loc ca nu am pile, ai inteles pasarica?
Da, am lucrat si la paza si am fost si pe interventie dar am plecat din cauza faptului cia salariul era mic si ne intarziau cu banii.
Esti un nimeni care isi bate joc de alti oameni pe internet, esti nu nimeni!
"sociopatule?"
Stii ce inseamna sociopat?
E cineva exact cum te-ai descris tu in intrebarea ta, la care am facut referire mai inainte.
"dar nu am prins loc ca nu am pile"
Hai sa ne gandim logic, cine ar angaja pe cineva ca tine in armata?! Nu de pile e vorba, ci de selectia corecta pe care au facut-o.
"Esti un nimeni care isi bate joc de alti oameni pe internet..."
Si cand te gandesti ca "bataie de joc" consideri doar ce am citat spus de tine, despre tine... daca mai completam si cu ce cred eu...ce ar fi fost?
"te bucura suferinta altora"
De fapt nu ma bucur deloc cand vad pe cineva ca e complet imbecil. Dimpotriva.
"...de fapt, fata in fata cu mine ai mai avea oare tupeu sa vorbim ca intre barbati?"
Te astept cu interes la "o discutie". Ai bani de drum?
Nu e problema boss, ca am oameni peste tot doar un telefon sa dau si ma duc in tara unde am nevoie, esti din Bucuresti stiu asta, zi unde ne vedem!
"Nu am pe nimeni caruia sa-i pese de mine" si "prieteni nu mai am deloc"
urmat de:
""...ca am oameni peste tot doar un telefon sa dau si ma duc in tara unde am nevoie"
Asta e ceea ce se numeste analfabetism functional.
Oricum, am dubii ca ai nimeri Bucurestiul daca intr-adevar ti-ai propune sa vii.
Prieteni e una cunostinte e alta! ce zici ne intalnim sa stam de vorba asta seara? ca intre barbati!
Mhm. Hai. Ma anunti cand ajungi.
Pai din ce zona esti?
Chiar asa prostanac esti, sa iei de buna asta?!
Pune o poza aici, sa te recunosc cand apari.
Am fost pe interventie dar porstanac ca tine nu am vazut sa mor! si tiganii cu care am avut de aface erau mai inteligenti,
Stii cum e treaba, mi-ar fi dat de gandit in ce priveste inteligenta mea, daca unul ca tine ma considera destept. Dar cum nu e cazul, inseamna ca totul e OK cu mine.
Nu are absolut nicio importanta cati iti spun ca esti prost/destept, dupa caz, ci doar CINE o spune.
Pai esti un sociopat si un prost, dar nu imi dau seama ce fel de prost, probabil frustrarea asta a ta vine de la faptul ca te tine nevasta in lesa, nu e grav, te descurci tu
De ce nu? Eu îi văd normali și pe cei care se gândesc la sex de la vârsta aia, dar și pe cei ca noi, care nu ne gândim la sex (nu spun că nu avem și noi hormonii noștri) dar nu suntem obsedați de sex la vârsta de 20/30 de ani. Deci oameni sunt mulți și fiecare cu mentalitatea și pasiunile lui.
Ba chiar este o perioadă și vârstă frumoasă, deci de ce să nu o exploreze dacă vor, DAAAR CLAR CU EDUCAȚIA SEXUALĂ CORESPUNZĂTOARE. BĂIEȚII SĂ AIBĂ MEREU ACORDUL FETELOR, FETELE MEREU SĂ SE PROTEJEZE, aici pot intra poliloghii, deoarece unii ar spune că ambii participă deci ambii sunt răspunzători să se protejeze, tind să dau și o oarecare dreptate, dar băieții nu rămân în final însărcinați, așa că de aceea am subliniat asta pentru fete, plus că băieții se pot proteja doar prin prezervativ, și uneori acela nu este cel mai confortabil deci, poate unii vor fi tentați să o facă fără, cred că cei care experimentează pentru prima dată, de altfel, evident dacă nu doresc doar sexul, ar fi dornici să o facă fără un plastic între ei. Evident fiecare cu plăcerile și dorințele lui. DECI DE ACEEA FETELOR PROTEJAȚI-VĂ!
Deci nu e ceva rău, atâta timp cât ei sunt informați și asumați. Sunt liberi să facă ce vor. La fel cum sunt liberi și cei opuși, dacă ei nu simt nevoia sau nu doresc să o facă, cine suntem noi să îi judecăm. Dar toți fiți/fi-ți (nu știu care este cel corect ))) ASUMAȚI.
Buna seara am luat la aminte intrebarea ta! Da normal
In primul rand copiii de la varstele astea incep sa gaseasca mult mai multe informatii si clipuri 18+ pe internetul din ziua de azi
Pe la aceasta varsta incep hormonii sa pulseze la maxim si este normal ca copiii sa se gandeasca doar la sex rari sunt relatiile dintre doi copi care chiar se iubesc de exemplu copiii de la zona rurala nu au internetul la dizpozitie sa vada cum se fac aceste lucruri pacatoase (daca ma intrebi pe mine )
Prima mea actiune sexuala a fost cu o vecina de a mea in lift la 11 ani. Aceasta ma iubea foarte mult, mereu ma invita pe la ea si imi dadea de mancare pana la un moment dat cand nu a mai rezitat si a zis ca ma vrea in aceasta?
Sper ca acest raspuns te a ajutat, seara buns ❤