"Nu am pe nimeni caruia sa-i pese de mine" si "prieteni nu mai am deloc"
urmat de:
""...ca am oameni peste tot doar un telefon sa dau si ma duc in tara unde am nevoie"
Asta e ceea ce se numeste analfabetism functional.
Oricum, am dubii ca ai nimeri Bucurestiul daca intr-adevar ti-ai propune sa vii.
Prieteni e una cunostinte e alta! ce zici ne intalnim sa stam de vorba asta seara? ca intre barbati!
Chiar asa prostanac esti, sa iei de buna asta?!
Pune o poza aici, sa te recunosc cand apari.
Am fost pe interventie dar porstanac ca tine nu am vazut sa mor! si tiganii cu care am avut de aface erau mai inteligenti,
Stii cum e treaba, mi-ar fi dat de gandit in ce priveste inteligenta mea, daca unul ca tine ma considera destept. Dar cum nu e cazul, inseamna ca totul e OK cu mine.
Nu are absolut nicio importanta cati iti spun ca esti prost/destept, dupa caz, ci doar CINE o spune.
Pai esti un sociopat si un prost, dar nu imi dau seama ce fel de prost, probabil frustrarea asta a ta vine de la faptul ca te tine nevasta in lesa, nu e grav, te descurci tu
De ce nu? Eu îi văd normali și pe cei care se gândesc la sex de la vârsta aia, dar și pe cei ca noi, care nu ne gândim la sex (nu spun că nu avem și noi hormonii noștri) dar nu suntem obsedați de sex la vârsta de 20/30 de ani. Deci oameni sunt mulți și fiecare cu mentalitatea și pasiunile lui.
Ba chiar este o perioadă și vârstă frumoasă, deci de ce să nu o exploreze dacă vor, DAAAR CLAR CU EDUCAȚIA SEXUALĂ CORESPUNZĂTOARE. BĂIEȚII SĂ AIBĂ MEREU ACORDUL FETELOR, FETELE MEREU SĂ SE PROTEJEZE, aici pot intra poliloghii, deoarece unii ar spune că ambii participă deci ambii sunt răspunzători să se protejeze, tind să dau și o oarecare dreptate, dar băieții nu rămân în final însărcinați, așa că de aceea am subliniat asta pentru fete, plus că băieții se pot proteja doar prin prezervativ, și uneori acela nu este cel mai confortabil deci, poate unii vor fi tentați să o facă fără, cred că cei care experimentează pentru prima dată, de altfel, evident dacă nu doresc doar sexul, ar fi dornici să o facă fără un plastic între ei. Evident fiecare cu plăcerile și dorințele lui. DECI DE ACEEA FETELOR PROTEJAȚI-VĂ!
Deci nu e ceva rău, atâta timp cât ei sunt informați și asumați. Sunt liberi să facă ce vor. La fel cum sunt liberi și cei opuși, dacă ei nu simt nevoia sau nu doresc să o facă, cine suntem noi să îi judecăm. Dar toți fiți/fi-ți (nu știu care este cel corect ))) ASUMAȚI.