anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal ca intr-o relatie de 5 luni, el sa isi petreaca si craciunul si revelionul cu familia in alt oras?
Mentionez ca eu am 17 ani iar el 21.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recomanda-i filmul"singur in noapte"

| viatadecacatt a răspuns:

Pai nu cred ca ar fi prea normal, inseamna ca nu te iubeste indeajuns...si banuiesc ca tu vrei sa il petreceti impreuna(sau cu mai multi prieteni). Daca te deranjeaza faptul ca si-l face cu familia in alt oras(mai ales ca are 21 de ani si poate alege ce vrea el, e major) poti sa i-o spui si in fata cu cuvinte adevarate si sincere.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Pai, el ti-a zis ca isi va petrece revelionul cu familia, sarbatorile, uneori pentru o persoana familia conteaza cel mai mult, iar el a ales timp de cateva zile sa-l petreaca cu familia. Tu acum probabil te intrebi daca te inseala sau nu. E o intrebare fireasca, si totusi trebuie luata in calcul. Daca te ai bine cu parintii lui, poti sa discuti sa-i intrebi unde merg de craciun, iar asta te va lamuri.De asemenea daca totul e bine, te sfatuiesc sa petreci si tu un timp alaturi de familie, si iai prietenului tau un cadou special, ceva care sa nu uite, cadourile inseamna mult pentru oricine, dar mai mult conteaza gestul facut.De asemenea poartate normal, nu incepe cu suspiciuni care pot fi false, se poate termina urat, cu faptul ca nu ai incredere in el.Successs!

| Johnny_3038 a răspuns:

Eu cred ca da poate asta este o sarbatoare a lor de familie! Si trebuie sa o petreaca toti imreuna!happy

| bluesky a răspuns:

Undeva la mijloc... e normal intr-un fel, dar in alt fel nu! big grin

Abh
| Abh a răspuns:

5 luni nu mi se pare asa de mult. Probabil relatia voastra nu s-a aprofundat destul.Sau e vorba cumva si de sex? Daca da, atunci inteleg de ce esti contrariata.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Poate ca nu e prea placut pentru tine sa nu fiti impreuna de sarbatori, poate nici pentru el... Din punctul meu de vedere asa iti poti da seama daca il iubesti/te iubeste cu adevarat. Daca gandul tau sta la el si al lui la tine, eu consider ca e de bine. Daca te cauta (sms, telefoane) in toata perioada treaba-i buna, poate te-ar fi luat cu el dar nu se poate... Oricum trebuie sa astepti sa vezi daca te cauta, nu are rost sa-i faci scandal inainte sa plece.

| dydy22 a răspuns:

Hmm nu este este normal sincer iti spun inseaman ca familia este mai importanta decat tine parerea mea

| bubu_1296 a răspuns:

Intr-un fel nu mi se pare normal, dar intr-un fel da.Craciunul este o sarbatoare care de cele mai multe ori se face in familie, iar revelionul poate fi si el inclus in reuniunile de familie. Timpul care va leaga pe voi doi nu este asa lung si crede-ma ca daca isi petrece cu tine majoritatea timpului e logic ca de sarbatori sa isi doreasca sa plece cu familia.Este vorba de 1 saptamana si in plus nu cred ca daca face revelionul sau craciunul in alt oras si nu cu tine nu inseamna ca te iubeste.De exemplu eu si prietenul meu suntem impreuna de 1 an si ceva iar noi revelionul il facem separat fiecare cu ai lui colegi pentru ca mi se pare ceva normal. El sa petreaca macar o zi cu prietenii lui iar eu la fel, pentru ca in timpul anului il vad in fiecare zi aproape happy Nu fi suparata de asta e logic sa vrea sa fie cu familia pentru ca e cel mai frumos.

| aniohetova a răspuns:

Depinde de felul cum este el, adica daca este genul mai cuminte si asa, probabil ca nu vrea sa-si paraseasca parintii poate pentru ca in fiecare an si-a petrecut aceste sarbatori cu ei si a ramas apropiat de ei, sau daca nu este poate il face cu altcineva, niste colegi, prieteni si nu vrea sa-ti spuna deoarece si-ar da seama ca te-ar deranja si a preferat sa-ti spuna o mica minciunica. Acum tu il cunosti si stii de ce e in stare happy