De obicei fiecare are in spate un trecut.N-are sens sa discuti in actuala relatie de cele trecute.E ceva foarte personal si mai tine si de bunele maniere.In general finalul unei relatii nu e placut, ca doar da aceea a luat sfarsit.E imatur sa mai critici sau sa mai discuti ce a fost.E mai bine sa te canalizezi pe actuala relatie si sa numai repeti greselile din cele anterioare in cea actuala. Daca esti intrebat despre fosta/fostul poti sa spui ca era o persoana ok.Astfel actualul, sau actuala va vedea ca ai caracter si va capata mai multa incredere in tine.
Da, pentru ca si ele barfesc barbatii si merita facute de ras la cate belele au facut.
Hey! Da mie m-i se pare ceva normal, bineanteles nu ai de ce sa fi gelos, pentru ca ce a fost a fost ce va fi va fi! e normal sa vorbesti absolut orice, bineanteles si in limita bunului simt caci acum nu pot sa povestesc eu cat de mult l-am iubit si bla bla!
Da...daca nu ai ceva de ascuns. Bine o discutie gen '' fosta/fostul o facea mai bine '' trebuie evitatamereu am considerat ca o relatie deschisa spre orice subiecte dureaza mai mult si e totul mai bine
Nu mi se pare normal pentru ca celalalt se poate simti aiurea....mai ales daca se fac comparatii....intre fosti si sctuali.ce a fost a fost.
frumuselu90 întreabă:
George0197 întreabă: