Hmm... din punctul meu de vedere nu o sa fie la fel
asa am patit si eu, am avut un bun prieten si intr-o seara m-am culcat cu el(amandoi eram sub influenta alcoolului si ne-am gandit ca vom uita astea) si a doua zi cand ne-am privit in ochii am plecat amandoi capul si mi-a zis ca numai putem fi prieteni pentru ca am pus suflet in ceea ce am facut in urma cu o noapte. dar dupa cateva luni am inceput o relatie de dragoste care continua si acum... de ce nu incercati sa fiti impreuna atunci sexul nu ar mai fi o problema
Ce intrebare... "Ar mai fi prietena la fel?" Nu ai specificat nimic despre o relatie! Ci doar sex. Baiatul ar considera-o pana la urma o curva. Ciudat, ce pot face 2 oameni in calduri.
Pff nu cred ca ar fi o prietenie. u iti doresti sa faci dragoste cu acea persoana?
E vorba de o colega cu care ma inteleg foarte bine, merg chiar si la ea acasa, si am observat ca se da la mine, si prieteni mei cand vede cum ne intelegem imi spun "ce mai astepti, date si tu la ea" si alte chesti, si unori chiar ea mai bate unele apropouri. Eu nu as vrea mai bine prefer prietenia si buna intelegere. Ma gandesc ca daca o sa se intample nu o sa mai fie prietenia la fel.
Daca ea se da la tine poate ca nu vrea doar sex... eu, ca fata nu mi-as dori doar asa... tu nu simti nimic pentru ea?
Daca stiti sa va controlati sentimentele nu o sa aveti nici o problema. e greu insa dar merita dupa parerea mea.Pentru tine ar putea sa fie mai usor decat pentru ea, fetele pun suflet imediat iar baiatul cand vede ca fata a pus suflet se raceste fata de ea, deci nu o sa fie la fel daca tipa pune suflet...sau tu.
Nu simt absolut nimic pentru ea, doar ca suntem buni prieteni, ea sa atasat de mine si am ajuns sa fim foarte buni prieteni.
Nu as dori sa am o relatie cu ea de nici un fel, prefer doar prietenia intre mine si ea.
anonim_4396 întreabă: