Ai fost plecat doua zile, sa fim seriosni, nu in razboi. Mi se pare aiurea sa vrei sa fii astepta la gara dupa doua zile, cu flori, sau cum? Sa fim seriosi, e normal sa nu te astepte la gara, nu in asta consta iubirea.
Ce are gara cu iubirea?
Acum trebuie sa stea dupa fundul tau. Vorba @brigaelei, parca ai fost plecat la razboiSper ca acum iti dai seama ce penibila e cererea ta. Daca ii ziceai sa vina si nu a venit tot avea ea un motiv intemeiat sa nu apara.
Poate s-a suparat ca ai plecat la tara fara ea, etc, nu mai lua in tragic astea!
Draga vali tind sa cred ca ai o mica problema! te inteleg ca ai venit de la gara si ca vroiai sa fii asteptat de iubita ta care te iubeste dar sincer nu era obligata sa vina! daca tine la tine nu trebuie sa faca ceea ce vrei tu! Ea nu are de unde sa stie care sunt asteptarile tale tu esti obligat sa i le spui! daca iti doreai ca ea sa fie la gara asteptandu-te trebuia s-o suni sa-i spui sa vina! nu are rost sa te superi degeaba poate era ocupata poate se odihnea tu stii mai bine insa asta nu e motiv sa te simti jignit, suparat, asta nu e motiv sa te indoiesti de sentimentele ei, pentru faptul ca nu face doar ce ai tu chef! invata s-o iubesti si daca ai anumite pretentii, spune-i-le daca nu vrei ca relatia voastra sa se duca pe apa sambetrei, DIN CAUZA TA!
Daca nu te-a asteptat la gara asta nu inseamna ca nu te iubeste. si 2 zile daca ati stat despartiti nu e mare tragedie. dragostea se exprima si multe alte moduri.
I-ai spus ora cand vii? S-a scuzat ca nu a putut ajunge? I-ai spus ca ti-ar placea s-o revezi? Se mai intampla si situatii si astea, poate s-a bucurat mai mult cand v-ati vazut acasa.
Mi se pare ca esti putin alintat poate nu a avut timp sau poate a avut o problema, vb cu ea si vezi ce s-a intamplat
2 zile? scuzama, eu am fost plecat cu fostul socru si fratele ei 2 saptamana afara, pentru ei sa ii ajut cu ceva si vb cu fratele la telefon da pe mine "nu ma prindea" si eram in aceeasi masina, ajuns in tara am fost lasat acasaa si alte 2 zile nu a dat nici un semn. dupa 6 ani apropo. faci prea multe fite frate... tu ai asteptato pe ea?