anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal ca iubitul meu dupa 3 ani de tacere sa reia legatura cu fosta ei? sunt impreuna cu el de 2 ani jumate si recent am aflat ca el i-a trimis mesaj fostei lui cu "bunavointa" (cum se explica el) de a o duce cu masina din sat in oras ca cica lui oricum ii era in drum. Si culmea ca n-am gasit schimbul de mesaje dintre ei ca le-a sters insa a uitat sa stearga remiterile (asa am descoperit totul). Cand l-am luat la rost aceasta explicatie mi-o dat: "nu ti-am zis ca n-am vrut sa te supar". Tin sa mentionez ca el a mai avut si alte momente de "slabiciune" cand vorbea cu anumite fete prin mesaje sau pe net si mereu spunea ca nu mi-o spus de ele ca sa nu ma supere. Ce vrajeala. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Pai cam ce parere am putea sa avem alta decat ceea ce ai zis tu deja : VRAJEALA!
Hai sa iti zic o treaba. Faptul ca se ascunde de tine, mai ales cu fosta, e grav. Nu vad de ce dupa 2 ani dintr-o data simte nevoia sa o ajute pe saraca fata. Plus ca, amandoi in masina... fara tine. Iar tu habar nu aveai. Daca nu aflai si il sunai in timp ce el era cu aia in masina pe drum? Ce facea? Nu iti raspundea? O punea p'aia sa nu respire foarte tare ca sa nu auzi ca e acolo? Serios acum... urat.
Stiu ca poate nu ti se pare motiv suficient de grac pentru o despartire dupa doi ani, dar asta spune multe despre caracterul lui. I-a spune-i tu asa: foarte bine iubitule, apreciez ca esti un om "binevoitor". Merg si eu cu voi si asa nu e nici o problema sa o duci in oras. Si-asa si eu aveam nevoie de o iesire din cotidian.
Vezi cum reactioneaza. Se supara ca nu ai incredere in el? Accepta fara nici o problema?
Cel mai bine ar fi fost sa ii faci faza asta fix inainte sa plece ca sa nu aiba prea mult timp de reactie nici el, nici ea.

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca era baiat cuminte nu il plecai dar pentru ca te inseala il iubesti mai mult, ce aiureala frate

| SkyPilot a răspuns:

Este un baiat pe care nu poti sa contezi. Daca totul era "la lumina zilei" era OK, dar daca se ascunde, este clar ca e ceva in neregula, nu te respecta si probabil ca sta cu tine din comoditate.

| Alcyon a răspuns:

Eu cred ca el te ia drept fraiera. Vede ca nu i se intampla nimic daca mai vorbeste si cu altele, si atunci continua tot asa. Si daca vei mai tolera astfel de situatii, o sa ajunga sa te insele pe fata, iar tu-ti vei pierde atot respectul de sine. Ar trebui sa-i spui clar ca daca mai face asa ceva, ii dai papucii.

| Suck a răspuns:

Vrei parere? E un baiat slabanog care nu stie ce vrea, ar trebui sa-i dai o pauza sa mediteze la ceea ce a facut, daca il ierti usor, nu va inceta cu astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hahaha. Ce sa zicem, sa-ti traiasca! Tu stii de scaparile cu care l-ai prins, cine stie cate a avut in realitate. Si cate le-a dus la bun sfarsit... Casa de piatra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma intreb de ce are "scapari". dar vorba aia, ce nu ai acasa cauti in alta parte. cred ca asa sta treaba si cu el