| mihaela_6232 a întrebat:

Vi se pare normal ca la 16 ani dupa 2 luni de relatie sa o ceri de sotie? Astept raspunsuri

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doamne miluieste e ceva prea exagerat, deci e prea devreme aveti cumva loc de munca si un acoperis unde sa stati voi 2? Pentru ca fara servici nu faci nimic in viata.

| ELLSSA a răspuns:

Graba strica treabalaughing

| Candice a răspuns:

Faci misto de mine?laughing nu-i normal lool

| DeEAஐ a răspuns:

Vai de voi! copii fara minte!

| Ana a răspuns:

In niciun caz dupa 2 luni, si mai ales la 16 ani.Nici vorba

| LostLady a răspuns:

laughingSigur, puteti sa va casatoriti pentru o zi la anul de Valentine`s Day. Sau poate pe Facebook smug

| Daria a răspuns:

La 16 ani nu, clar.laughingSi nici dupa doua luni de relatie.Hai sa fim seriosi.rolling on the floor

| St3fY_3193 a răspuns:

Nuuuuuuuubig grin nici nu va cunosteti bine si gata te ia de sotietongue cred ca o face la misto ciki el nu stie ce vrea sau nu isi da seamabig grin

| Lov3m3islittle a răspuns:

Daca iubesti adevarat da...

| Nicoleta a răspuns:

In ziua de azi nu prea.
Depinde de cat de maturi is cei 2.
Eu cunosc cazuri asemanatoare care au avut un final fericit.

| YoYoUtZa a răspuns:

Depinde de maturirarea celor 2 cum s-a mai zis. Si daca ei chiar se iubesc si considera ca este un pas bun cel care vor sa il faca si daca parintii sunt de acord de ce nu? thinking
Dar daca nu se cunosc foarte bine ar trebui sa mai astepte ceva timp.
Iar ea daca simte ca vrea sa ii spuna DA.
Tot ce trebuie este ca amandoi sa isi asculte inima.

Sper ca am ajutat tongue
Te pwpa Emy :X
Funda?

| JuLien a răspuns:

Da e posibil.
am vrut sa ma insor la 14 ani :O...bine dar aveam o explicatie. vroiam sa vina SALAM la nuntarolling on the floorrolling on the floor

| EUUUUUUUUUUUUUUUUU a răspuns:

M-ai facut sa rad, logic ca nu

| kissanutza a răspuns:

Pai e clar:el vrea sa faci ceva ...stii tu s"e daca nu ai facut pana acumhappysi de asta zice asa...sau mai bine zis cati ani are el? daca e mai mare. clar asta e raspunsul!

| Nisi a răspuns:

La 16 ani.hm.nu prea cred laughing nici nu va cunoasteti, cunoasteti-va mai bine si mai astepta si tu pana la 19 ani laughing

| Deeany a răspuns:

:o Doamneeee, nuuuuuuuuu

| mihaela_6232 explică:

Nu era vorba despre mine voiam ca sa dau un sfat. cineva zicea ca daca e mai mare... da e cu 10 ani mai mare si ea a zis ca vrea dar nu sigur sigur...