| ciuly4u a întrebat:

Vi se pare normal ca prietena voastra sa vorbeasca cu altii baietii? Sa va spun povestea mea... Eu cu prietena mea ma cert aproape zilnic din cauza asta, pentru ca ea vorbeste cu altii baietii prin msg... nu ma deranjeaza faptul ca vorbeste cu baieti, ma deranjeaza faptul ca vb cu baieti care scopul lor este sa se dea la ea si numai atat iar ea in loc sa ii respinga sa nu ii bage in seama, ea vorbeste cu ei si intra in jocul lor de filrt. Ma oftica lucrul asta pentru ca eu nu fac asa ceva din contra incerc din rasputeri sa evit sa vb cu alte fete ca sa fie totul bine intre miine si ea pentru ca eu chiar o iubesc si simt ceva pentru ea dar ea face total invers. A inceput sa devina o obsesi faptul ca ii cunosc parola de la mess sa intru sa vad ce vb cu altii pentru ca incep sa imi pierd increderea in ea din cauza ca vb cu altii baieti si face ce face. Trec si printr. o perioada mai grea pentru ca nu sunt langa ea in momentele de fata pentru ca eu invat la un liceu din brasov iar ea este in alta parte :-

Răspuns Câştigător
| Madilyn a răspuns:

Nu stiu cate pot sa-ti spun despre prietena ta, deoarece n.o cunosc.

Dar din cate imi spui incerc sa cred [ si de fapt cred ca asta e] : Ea nu vorbeste cu alti baieti pentru ca ii place sau ca sa-ti faca tie in ciuda.

Ii place pur si simplu sa fie bagata mult in seama.adica e in culmea fericirii cand mai multi baieti deodata ii fac complimente si sunt ïnteresati"de ea, intr-un mod bun sau nu.

In general genul asta de fete sunt de evitat...Pt ca e in stare oricand la cel mai mic compliment pe care i.l face un alt baiat sa cedeze si sa vrea sa fie cu el, ca mai apoi sa.si dea seama ce a pierdut.

Insa, daca tu stii ca ea te iubeste si simti asta, incearca sa vorbesti cu ea fara sa tipi sau sa-i aduci acuzatii...incearca s.o tratezi absolut normal si fa.o sa inteleaga ca nu e pe drumul bun si ca risca sa piarda multe.

Ai mai spus ca acum sunteti la o oarecare distanta. Nici asta nu e chiar bine pentru. ca lucrurile care ti le.am spus mai inainte se discuta de obicei face to face. Ca na, la telefon sau pe mess e altceva.

Si öbsesia"aia care ti-ai creato in legatura cu intratu pe id-uu ei...Aaa, incearca sa gandesti numai pozitiv si stai linistit ca nu.i nimic rau in asta. Mi se pare normal sa vrei sa stii cu cine vorbeste prietena ta [ mai ales daca e vorba de un alt baiat].

Sper ca te.am ajutat.Incearca rezolvi situatia asta fara scandal, iar daca nu se poate, at. asta e.In viata mai si pierzi si cu timpul o sa treaca toate [ si asta ti.o spun din proprie experienta]. happy

11 răspunsuri:
| Cristinutzzzza a răspuns:

Pai worried daca te iubeste te asculta te intelege si nu mai vb cu ei daca o iei si ii zici pe bune ca te enerveaza si nu-ti place.insa daca zice ca esti nebun inseamna ca nu insemni atat de mult pentru ea cum tu nu mai vb si ai rupt legaturile doar sa va fie bine asa ar putea face si ea daca se gandeste la tine! Insa daca vb cu ei ca si o amika nu e problma dar daca o sa la sentimente si vb chesti ce nu trebuiesc depasite iar tu vezi asta spune-i ca daca mai face asa o sa va despartiti pentru ca e nasoala treaba si sa se puna in locul tau! FUnda?

| MarTZius a răspuns:

Aceasi situatie am avut-o si eu, ma ofticam la fel si eu mereu incercam sa nu vb cu fete, sa imi vad de treaba dar ea era altfel.nu-mi placea k le permitea prea multe si pana la urma s-a ajuns sa se scoata multe barfe si povesti care au dus la despartirea noastra dupa 2 ani.nu ar fi o problema k vb cu ei dar problema e ca nu stie cat sa le permita si unde sa le dea voie sa se bage in viata ei...asta e cel mai urat lucru pentru ca ea le face jocul si nu va iesi bine daca ea va continua asa... explica-i ca nu face bine.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu mi se pare normal sa faca asta, din moment ce pe tine te deranjeaza.
Mai incearca sa discuti inca o data cu ea despre asta. Spune-i cat de mult te deranjeaza, ca te face sa iti pierzi increderea in ea. Ca o iubesti, dar nu mai suporti situatia asta. Daca te iubeste, va inceta. Un om care iubeste, ar inceta imediat orice actiune de-a sa care ii provoaca suferinta persoanei iubite.
Daca nici dupa nu inceteaza, nu cred ca relatia asta mai are vreun rost.

| oanard174 a răspuns:

Vorbeste cu ea explica-i ceea ce crezi tu despre asta, daca nu te intelege fa si tu la fel sa vedem daca ei ii convine. oricum urat din partea ei.

| Nov a răspuns:

Att timp cat ea ea vorbeste cu alti vorbeste si tu cu altele. si daca iti reproseaza ca vorbesti cu altele arata-i dovada cine a inceput primul.

| IDN a răspuns:

Pretene u esti gelos si lucrul asta nu e rau pentru ca arati ca o iubesti dar incearca sa nu fi posesiv.Atata timp cat alti incearca sa o cucereasca si ea e cu tine inseamna ca si ea te iubeste.Nu poti sa o izolezi de lume.

| Al3csandruta a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, si sa rezolvati situatia.

| misticals19 a răspuns:

Si eu am trecut prin aceeasi situatie ca tine cu prietena mea, era identica dar am vorbit cu ea si i-am spus tot ce ma deranjeaza in comportamentul ei si de atunci nu mai face lucrurile astea ( sau poate le face si nu stiu eu ) depinde. oricum singura solutie e sa vb cu ea succes

| andypk a răspuns:

Este treaba ei. Nu te baga s-o opresti, daca vrea ea asa, nu trebuie sa te bagi tu ca dupa aceea va certati si alea alea... e viata ei face ce vrea cu ea big grin

| elena_7605 a răspuns:

Eu cred ca ea ea incearca sa te faca geloasa fa-o si u pe ea poate isi da seama k greseste sau spune-i k vrei sa feceti o pauza de cam o saptamana in care o sa ii lipsesti dabia atunci o sa vada ce a pierdut

| zoomless01 a răspuns:

Parerea mea? Prietena ta ia totul in gluma, se vede ca nu este atasata de tine la fel de mult cum esti tu de ea. Mai mult, daca spui ca va certati din cauza asta si ea nu ia nici o masura pentru a remedia problema dintre voi inseamna ca nu da 2 bani pe parerea ta pentru ca stie, ca orice ar face tu o accepti si o ierti de fiecare data big grin. Incearca sa nu ii mai dai atata importanta, nu o mai suna asa de des, nu ii spune cat tii la ea, stiu ca e greu, dar alta solutie nu este si daca vei continua asa o sa o pierzi pentru ca tu o sa fi din ce in ce mai posesiv, gelos si o sa ii controlezi mai mult mess-ul, etc... Daca nici asa nu merge, inseamna ca ea te tine pe post de "catel" ca sa zic asa si chiar nu merita sa te consumi pentru o asa persoana... ea isi permite sa faca orice pentru ca tu tot timpul o sa o primesti inapoi.