| Pufuliky a întrebat:

Vi se pare normal ca un baiat sa faca Cunnilingus ( sex oral la femei )? fara sa il oblige nimeni si fara a cere in schimb acelasi lucru? Sa cred ca nu este sanatos?

Răspuns Câştigător
| pepe a răspuns:

Intre doi parteneri stabili se poate intampla si acest mod de stimulare.
In viata de cuplu este ceva normal, nu cred ca o sa gasesti o fata care sa fi avut o asemenea experienta si sa spuna ca nu i-a placut.
De ce sa nu fie sanatos?
Pati afla ca vaginul este unul dintre cele doua organele ale femeii care se curata singur, celalalt este ochiul.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat amandorura le place si este vorba de o relatie de dragoste, este foarte normal. Nu pune nici o problema de sanatate?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu, sa crezi ca e generos si ca asteapta sa faci si tu acelasi lucruwinking.

| catthshshshs a răspuns:

Da, mi se pare ceva normal, atata timp cat si cei doi parteneri isi doresc asta!
Unii spun ca nu este sanatos sau igienic.
Dar cu o igiena stricta se poate face, depinde de fiecare ce isi doreste!

| ATHOS a răspuns:

Este foarte normal, stai linistita! El vrea sa creeze placere partenerei. Nu cere in schimb este posibil sa astepte si el acelasi lucru.
Bafta!

| andradat a răspuns:

Este un lucru pur si simplu normal, el vrea doar sa iti ofere placere nu o face cu intentii urate. Este sanatos de ce nu ar fi?
Numai ca fain din partea ta ar fi sa'i returnezi gestul, asta daca si dupa ce te vei simti pregatita pentru asa ceva. happy

| alexgogo a răspuns:

Nu e sanatos deloc. orbesti.

| JustStitch a răspuns:

Da, mi se pare normal happy

| IamJoKeR a răspuns:

Este perfect normal da ar fi mai bine sa fie reciproc

| Marioss a răspuns:

Da. Este Ok. Orice o face Fericită Este Binevenit