| Miruna0909 a întrebat:

Vi se pare normal ca un baiat sa va intrebe indirect daca ai avut relatii sexuale, cu cati ai mai fost sau daca mai esti virgină? Pe motivul lui că "vreau sa stiu cu cine am de a face, sa nu fii panarama, sa ma arate baietii cu degetul ca te-au avut si ei". Gen il intereseaza prea mult daca am avut sau nu "trecut". Vi se pare normal sa il intereseze prea mult chestia asta? Vreau cat mai multe pareri din partea voastră, atat de la baieti cat si de la fete.

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu nu as intreba-o pe ea, dar cu siguranta as face tot ce pot ca sa aflu din surse alternative. Pentru mine trecutul nu e doar important, ci e esential. Daca a schimbat barbatii ca pe ciorapi, nu as putea vreodata sa trec peste asta, nici daca ar exista cumva o garantie utopica, ca acum s-a facut fata cuminte si va fi doar cu mine "until the end of days". Faptul ca a umblat din pom in pom nu poate fi schimbat si nici reparat de nimic.

| ania a răspuns:

Cum sa nu fie normal? Daca ezti virgina esti înapoiata daca ai avut mai mulți esti panarama.
Pentru ca avem in constiinta tiparul initial al exclusivitatii, sexul fiind si o relație spirituală care ne marchează profund, relatiile sexuale anterioare ale partenerului au un mare potential de chin sufletesc. Mai ales daca vrei sa te casatoresti cu cineva te interesezi de lucrurile ce vor cibstitui un chin sufletesc constant. Cunosc soti care si dupa 30 de ani se căsătorie cu o nevasta fidela ii reproswaza sexul avut de nevasta cu altceva inainte de casatorie.

| RAY a răspuns:

Omule tu stii ce vrei? vrei aventura accepti, vrei sa fii mireasa numai vb cu el

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu, nu mi se pare normal. Astea sunt prejudecati.
Intrebandu-te astea, te face sa te simti prost, si nici nu afla nimic util.
Am intalnit panarame aproape virgine, si fete cu multi parteneri, care erau mult mai stabile decat unele 'fara trecut'.
Astea nu sunt criterii reale, sunt prejudecati invatate de la bunica aia maritata cu japca in 1930, care n-a avut niciodata un orgasm sau niste "fluturi in stomac", si credea ca e de bine.
Daca un baiat te intreaba asa ceva, e red flag. Nu are cum sa nu fie idiot, daca aduce bagajul asta la date.

| Miruna0909 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

De ce e red flag? zi mi

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Miruna0909):

Pai ti-am zis. E educat de bunica-sa, care n-a inteles nimic din viata.
Cred ca am fost destul de explicit, nu am scris putin.

| Madaxo97 a răspuns:

Un singur lucru am de zis: fugi cât poți de asemenea specimen de bărbat!

| Miruna0909 explică (pentru Madaxo97):

De ce?

| Madaxo97 a răspuns (pentru Miruna0909):

E nevoie să mai zic de ce? Nu e evident? Cum naiba să te întrebe aceste lucruri pe motivul lui că "vreau sa stiu cu cine am de a face, sa nu fii panarama, sa ma arate baietii cu degetul", serios? E dezgustător. Trecutul contează, bineînțeles, într-o oarecare măsură, dar nu e frumos să te întrebe chestiile astea, să afle singur dacă poate, este plin de prejudecăți și un mare red flag. Adică el ar fi dispus să uite de iubire si de tot, să dea cu piciorul relației și celorlalte calități ale tale dacă ai avut un număr anume de parteneri? Un 5-10 parteneri este ok în limita decenței dacă ai avut, nu e nimic rău dacă ai experimentat cu mai mulți, decât să te măriți virgină și să ai curiozități după și sa ajungi să înșeli ca să vezi cum e, mai bine așa, dacă el te judeca pentru asta e un mare bou.

| Robert2526 a răspuns:

Trecutul este trecut, nu e treaba lui ce ai facut tu in trecut. Tipul are probleme serioase asa ca cel mai bine ar fi sa stai departe de el

| Giulia911 a răspuns:

Pe mine m-ar neliniști teribil sa-mi spuna barbata-miu numărul de femei și partidele de sex pe care lea avut cu fostele. Vreau sa ma mint singura cu ideea ca eu sunt prima happy

| Konstantinos99 a răspuns:

Pai e normal atata timp cat vrea o aveti aceeasi experinta, daca el nu a avut nici si tu sa fi la acelasi nivel(sa poti ai aceeasi deschidere sulfeteaca) cu cat ai mai multe relatii cu atat ai retinerii ai limitatii proprii nu mai poti fi tu original/(a).
Sunt doi factori determinanti:
1.instinctul pentru ca iti garanteaza cu o probabilitate mai mare ca vei fi alaturi de el si nu il lasi balta, mai ales la ce vedem prin lumea mare relatii fara seriozitate, rabdare, jerfa si dedicatie pentru cel iubit
2. constienta de constatare a originalitatii si a posibilitatiilor de viitor precum si eventuale evenimente datorate unei experinte pe care barbatul nu a aprticipat(stiu ca nu intelegi dar aia e) ->piedica prin prisma trecutului (bine aici sa nu duca la gelozie exagerata) Gelozia e buna, ca altfel esti indiferent fata de persoana iubita, si inseamna doar un instinct,. Esenta idei :sa se puna limitari libertate de miscare a persoanei iubite dar nu si pe libera exprimare
Important e omul, si asa si fetele au lucrurii neintelese de barbatii tot asa si partea asta va ramane sigur un mistier pentru ca tine de suflet si barbatie (nu doar de egou), Aceasta este o caracteristica renascuta recent ca urmare a distrugerii societii incocente, frumoase si deosebite formate de bunici si srabunici pana la venirea primului razboi mondial si ma rog preexistenta inca de pe atunci a idei in care curatia fetei si a barbatului era cea mai importanta! Si eu sunt sustinatorul ei chiar si in epoca digitala in care ne aflam si nu fac exceptii!