| SG1995 a întrebat:

Vi se pare normal ca un psiholog sa încurajeze promiscuitatea sexuală a unui copil aflat în pubertate?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da si nu,cred ca totul are o limita,e bine sa incerci, sa ai cat mai multe experiente, dar nici sa ai ca scop sexul, si asa Romania e in top avorturi, tinere gravide

| mihai69 a răspuns:

Nu cred că a încurajat *PROMISCUITATEA*.
Dar da, mi se pare normal ca un psiholog să încurajeze un adolesent să aibă *o viață sexuală normală*.

| SG1995 explică (pentru mihai69):

La 13 ani a supto ce n-a supt altele la 20.

| mihai69 a răspuns (pentru SG1995):

Așa, și?

| SG1995 explică (pentru mihai69):

Bun de complexul electra ai auzit. Taica-so e indiferent și distant, ea caută afecțiune (paternă) manifestată prin sex. Ție ți se pare ok ca psihologul să-i susțină dereglajul psiho-sexual?

| mihai69 a răspuns (pentru SG1995):

Nu am cum să fac o analiză a cazului și nici a metodelor acelui psiholog doar prin prisma celor spuse aici de tine.
Până la urmă, el e cel care cunoaște cel mai bine cazul, subiectul și alege metoda terapeutică pe care o consideră cea mai eficientă. Că ție ți se pare nepotrivită - e altă poveste. Dar dacă va da rezultate, mai are vreo importanță?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SG1995):

Deci sa si-o traga o data si sa vina cu burta la gura, mai bine sa suga 300 de kilometri de scula pana la 18 ani dar sa nu devina mama in perioada aia. happy

| Freya1 a răspuns:

Psihologii in general sunt impartiali si te sfatuiesc sa faci ce simti tu mai bine, dar cand este vorba de un copil (minor)intr-o propozitie in care mai este si expresia sex, da mi se pare oarecum normal sa il infrice putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, daca ii si dã indicatii ce parteneri/partenere sa aleagã cu cap, de aceea este psiholog.
Si nu doar protejeazã-te copile sa nu primesti o boalã, sau gravidã/ sa o lasi cu burtã, ca asa si un om normal poate face, sa stie sa citeasca tipologia partenerilor, sã nu-i parã rãu dupã.

Întrebări similare