| SG1995 a întrebat:

Vi se pare normal ca un psiholog sa încurajeze promiscuitatea sexuală a unui copil aflat în pubertate?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da si nu,cred ca totul are o limita,e bine sa incerci, sa ai cat mai multe experiente, dar nici sa ai ca scop sexul, si asa Romania e in top avorturi, tinere gravide

| Freya1 a răspuns:

Psihologii in general sunt impartiali si te sfatuiesc sa faci ce simti tu mai bine, dar cand este vorba de un copil (minor)intr-o propozitie in care mai este si expresia sex, da mi se pare oarecum normal sa il infrice putin.

| mihai69 a răspuns:

Nu cred că a încurajat *PROMISCUITATEA*.
Dar da, mi se pare normal ca un psiholog să încurajeze un adolesent să aibă *o viață sexuală normală*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, daca ii si dã indicatii ce parteneri/partenere sa aleagã cu cap, de aceea este psiholog.
Si nu doar protejeazã-te copile sa nu primesti o boalã, sau gravidã/ sa o lasi cu burtã, ca asa si un om normal poate face, sa stie sa citeasca tipologia partenerilor, sã nu-i parã rãu dupã.

| SG1995 explică (pentru mihai69):

La 13 ani a supto ce n-a supt altele la 20.

| mihai69 a răspuns (pentru SG1995):

Așa, și?

| SG1995 explică (pentru mihai69):

Bun de complexul electra ai auzit. Taica-so e indiferent și distant, ea caută afecțiune (paternă) manifestată prin sex. Ție ți se pare ok ca psihologul să-i susțină dereglajul psiho-sexual?

| mihai69 a răspuns (pentru SG1995):

Nu am cum să fac o analiză a cazului și nici a metodelor acelui psiholog doar prin prisma celor spuse aici de tine.
Până la urmă, el e cel care cunoaște cel mai bine cazul, subiectul și alege metoda terapeutică pe care o consideră cea mai eficientă. Că ție ți se pare nepotrivită - e altă poveste. Dar dacă va da rezultate, mai are vreo importanță?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SG1995):

Deci sa si-o traga o data si sa vina cu burta la gura, mai bine sa suga 300 de kilometri de scula pana la 18 ani dar sa nu devina mama in perioada aia. happy

Întrebări similare