| marianacodreanu a întrebat:

Vi se pare normal ca unele fete sa-si inceapa viata sexuala la 15 ani? Adica nu stiu, mi se pare cam devreme...

24 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles ca nu-i normal,dar daca arunci o privire in jur,vei vedea ca destule au si copii la varsta asta, ce sa mai spun?
E lipsa de educatie si de comunicare cu parintii, exemplele negative ale mass media si dorinta sa iasa in evidenta a fiecarui tanar, plus spiritul de turma!
Si cum sunt extrem de naive, se grabesc si uite-asa isi calca copilaria in picioare!
Si sanatatea.
Viitorul e mai mult decat sumbru.

| mona a răspuns:

Nici mie nu mi se pare normal dar asta e...nu le putem baga cu palnia minte in cap fetelor astora

| Sara2 a răspuns:

Cand aveam eu 15 ani imi era rusine sa ma pup cu un baiat, in ziua de azi sunt mame la 10 ani, iar la 15 ani experte in sex

| pwp a răspuns:

Nu mi se pare normal, daca e sa ma raportez la acum cativa ani cand ''sexul'' era tabu cam peste tot.

| AnonimGirl a răspuns:

Stai linistit, eu fac de la 11 ani, si nu am patit nimic. Totul protejat. Doar uneori mai era greu de suportat cu 2

| Alcyon a răspuns (pentru AnonimGirl):

laughing

| SERIALS a răspuns (pentru AnonimGirl):

Oh my God! Esti intreaga sau ai fost rupta de toti peretii de acei 2? laughing

| Wihox a răspuns:

E foarte normal. Practice makes perfect. E bataie mare pentru centura si experienta nu se castiga usor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wihox):

Skip practice.

| RAY a răspuns:

Biologic o fata e bine sa faca sex dupa pubertate, acuma daca e sa vorbesc pshiologic varsta optima ar fi buna cand este matura 20 de ani,atunci e matura mental si isi poate alege un barbat pentru a forma o familie,stim cu toti ca nu e asa,nu facem sex prima oara ca sa facem o familie si din cauza hormonilor,acuma fiecare face ce vrea cu trupul lui, dar pshiologic sexul afecteaza mult mintea umana sa nu uitam pentru sex existam find scopul nostru biologic impreuna cu supravetuirea, hrana etc
valabil pentru toate speciile inclusiv noi
apropo sti ca nu drogurile dau dependenta si creierul nostru ne creaza dependenta, sexul creaza dependenta nu, creierul nostru creaza depndenta el elibereza drogurii

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Mie sincer mi se pare o prostie dar...fiecare să facă ce vrea.

| Alcyon a răspuns:

Ce era normal acum 50 de ani, acum nu mai e. N-as folosi acest cuvant. As reformula si as zice: oare e bine sa incepi viata sexuala asa devreme? Parerea mea e ca nu. In primul rand, la varsta asta relatiile sunt foarte instabile si in scurt timp ajungi sa umbli din pat in pat. Ce inseamna asta? Risc marit de a face bts-uri si chiar cancer de col uterin. Prezervativul te protejeaza doar 70% de boli, prin urmare, e ca si cum ai juca ruleta cu sanatatea ta. In al doilea rand, daca-ti schimbi partenerul des, ajungi sa dai in depresii sau boli nervoase. Si in sfarsit in al treilea rand, daca te trezesti cu un copil la 15 ani, ti-ai cam inchis viata. Din pacate, se intampla mai des decat am vrea. Romania e pe primul loc la mame minore. O copila de 14-16 ani, nu e constienta de pericolele la care o expune sexul neprotejat, fiindca pur si simplu e imatura. Multe fete ce raman gravide, in mod sigur sunt informate cu privire la metodele de protectie etc. Si cu toate astea... au calcat pe bec.

| Dariusuu a răspuns (pentru Alcyon):

Am văzut acum câteva zile la ştiri că România ar fi pe locul 2 la mame minore, şi că Bulgaria e pe primul loc.
Nu aici am vrut să ajung, se zice că româncele sunt cele mai frumoase.

Care frumuseţe?

Că majoritatea îşi pun punct copilăriei la 14, 15 ani.

O noapte plăcută happy.

| Alcyon a răspuns (pentru Dariusuu):

Inseamna ca ne-au luat-o inainte bulgarii laughing In legatura cu ce ai zis despre frumusetea romancelor... Stii ca se mai spune ca pe langa asta, sunt si c...

| Dariusuu a răspuns (pentru Alcyon):

Exact!

| HueyFreeman a răspuns:

Si casatoria de la 13 este normala? Adica atunci nu era devreme, nu?

| Alcyon a răspuns (pentru HueyFreeman):

Cum sa fie normal sa te casatoresti la 13 ani? Numai tiganii fac asta.

| SimonaCristina a răspuns:

Nu e normal, risca boli venerice, sarcini nedorite si multa dezamagire...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul se maturizeaza prea devreme, facebook-ul si toate acestea. Toti isi gasesc perechea perfecta acolo. Nu mai era ca inainte, nu vezi ce dezvoltate sunt astea de clasa 5 unele sunt mai dotate decat mamele lor sau decat tipe de 20 de ani. Iar baietii astia de 20 de ani le prind asa frumusel cu cate o vorba frumusica si gata sau se iau dupa fizic...
Nu este vorba ca ei isi incep prea devreme, fizic nu mai rezista si sunt in cautare si ei si ele. Si de o imbratisare dar si de dragoste, da asa este habarnau ce este aia inavata pe parcurs. Nu fiti asa de rai, asa este acum.

| Madayna a răspuns:

Fiecare face dupa capul lui...

| SERIALS a răspuns:

Foarte devreme, cred ca daca a inceput relatia sexuala inseamna ca fata este si casatorita la 15 anilaughing

| Kidutzzzaaaaa a răspuns:

Nu, nu este ceva normal, pntru ca o fata la 15 ani nu e destul de dezvoltata, si va avea de suferit mai incolo.

| pufypuf a răspuns:

In ziua de azi e perfect normal. eu am 26 de ani, dar nu erau asa treburile pe vremea mea laughing)))

| Asal a răspuns:

Ai dreptate.sunt de aceeasi parere