| ReZiSTorr a întrebat:

Vi se pare normal sa ai prietena de la 16 ani daca nu se ajunge la alte lucruri?

15 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Este perfect normal.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca este ceva cat se poate de normal la o asemenea varsta mai ales daca totul ramane doar in sfera unei relatii de prietenie adevarata. Sentimente de stransa prietenie se pot infiripa incepand chiar din pubertate.

| vocea a răspuns:

Da este normal si se poate ajunge si la alte lucruri bafta

| seth2016 a răspuns:

La ce vrei sa ajungi? La bungee jumping?

Nu exista normal sau anormal intr-o relatie. Fiecare relatie cu ritmul ei, atat timp cat cei doi se inteleg.

Cand unul vrea bungee jumping si celalalt nu, se ajunge la tensiuni de ambele parti.

Depinde cat de maturi sunt ca sa comunice in continuare despre nevoile lor fara sa arunce vina unul pe altul.

Daca isi inteleg nevoile pot gasi modalitati acceptate de ambii sa le satisfaca. Mai trebuie fiecare sa faca si concesie pe ici pe colo.

E o dovada de iubire cand unul cedeaza pentru placerea celuilalt, din cand in cand. Macar la o simulare impreuna.

Dar poti sa si ajungi la concluzia ca fiecare e diferit si vrea altceva sau vrea mai tarziu. In cazul asta simularea individuala (cu tot felul de fantezii) a unui bunge jumping e recomandata. Mai elibereaza din tensiune.

Daca bungee jumping de unul singur devine plictisitor si celalalt nu da vreun semn ca va dori sa sara cu tine la un moment dat, e cazul sa o lasi cu ale ei si sa cauti alta partenera pentru aventura.

P.S. La 16 ani nu e deloc anormal sa vrei sau sa faci bungee jumping, daca o faci responsabil. Daca unii se apuca mai tarziu e treaba lor happy.

| MrCaNaByS a răspuns:

Da,mi se pare o chestiune chiar foarte normala.

| MrLucas a răspuns:

Mi se pare normal sa fi rabdator, insa nu mi se pare anormal sa faci sex la 16 ani, nu te lua dupa virginii de mai sus, habar nu au ce vb.

| ReZiSTorr explică (pentru MrLucas):

Nici nu am de gand sa fac asa ceva deocamdata.

| Iulian03 a răspuns (pentru MrLucas):

Ba tu esti nebun la cap, cum sa ii zici ca e ok sa faca sex la 16 ani?laughing

| MrLucas a răspuns (pentru Iulian03):

Dar ce are?

| Iulian03 a răspuns (pentru MrLucas):

Iti dai seama ca daca o duce pe tipa cu care a facut sex la un control vaginal si afla si parintii ei ca nu mai e virgina...

| MrLucas a răspuns (pentru Iulian03):

Ce scenarii...Au trecut vremurile alea te asigur, pana si presupusii parinti se asteapta la o astfel de realitate.Insa totul trebuie facut cu cap, nu faci sex apoi intri pe aite si bombardezi lumea cu zeci de intrebari legate de o posibila sarcina.

| Erwin23 a răspuns (pentru Iulian03):

Vine apocalipsa

| Miihaa a răspuns:

Da. Altii fac dupa 20

| kmillbee a răspuns:

Este complet normal sa ai prietena la 16 ani, atata timp cat nu faceti lucruri nepotrivite.

Întrebări similare