| Marius925990 a întrebat:

Vi se pare normal sa faceti dragoste cu prietena de 2 ori pe luna? asta daca nu initiati voi contactul.

problema sta in felul urmator.m-am saturat sa initiez eu contactul pentru ca in ultimele luni sunt refuzat destul de des cat sa ma deranjeze(inteleg de ce arabii au 4 neveste).eu chiar vreau sa fac dragoste dar se pare ca nu am cu cine.ma gandesc serios sa imi gasesc si pe altcineva sau sa ma apuc de laba.cand initiaza ea,tot ea se da inapoi dupa cateva minute.

o alta solutie ar fi sa o las exclusiv pe ea sa initieze si sa o refuz si eu in ambitie (am chef mai mereu, nu se pune problema de asta).
oricum nu o sa ma plang de chestia asta la ea in niciun caz.
aveti alte sfaturi?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate nu reusesti sa ii oferi destula placere in timpul sexului, insista pe aspectul asta. E posibil ca ea sa aiba un libidou mai redus, dar daca initiaza momente romantice si apoi da inapoi, este un semn clar ca simte dorinta, dar apoi isi aminte ca nu sunt suficient de satisfacatoare. Daca vrei o solutie, imbunatateste mult calitatea actelor sexuale.

| Marius925990 explică (pentru Brigaela):

Nu am idee ce e de perfectionat.ii ofer atentie preludiu sunt grijuliu cand o doare ma conformez totul ca sa nu fie ceva de reprosat.ea zice ca e bine.pe altcineva nu vred ca are

| Brigaela a răspuns (pentru Marius925990):

Bine este prea putin, nimeni nu va vrea frecvent sex daca este bine. Daca nu vezi ce ai de perfectiont inseamna ca ai o mare problema de imaginatie, intotdeauna sunt foarte foarte multe de perfectionat, este ciudat ca ti se pare ca bine este acceptabil. De-abia cand iti va spune ca este absoluit fantastic vei sti ca esti aproximativ la jumatatea drumului si mai ai mult de perfectionat. Incearca sa te gandesti mai activ la asta, gandeste-te mai mult la ea si nu te multumi cu putin. Toti barbatii fac preludiu, toti sunt grijulii, toti evita durerea, asta este un minim absolut, nu te limita la atat. Ai grija sa ajunga la orgasm, poate macar o data inainte de penetrare si macar o data in timpul penetrarii. Ai mare grija la postludiu, e mai important decat tot. Pune-ti intrebarea unde gresesti de o doare, nu ar trebui sa ii provoci durere niciodata, ceva nu e in regula, daca ea simte durere, chiar si daca se inatmpla o data la 100 de contacte sexuale.

| Doub a răspuns:

De ce sa nu vorbesti cu ea legat de asta? spune-i exact ce simti

| Necunoscut112 a răspuns:

Probabil a avut pe altcineva mult mai priceput decât tine în trecut şi o plictisesti. Asta este explicaţia cea mai plauzibilă. Chiar şi dacă ar mai avea pe cineva, ceea ce oricum nu cred că e cazul, dacă tu ai fi foarte bun la pat, ar face-o cu drag cu tine. Preludiul şi "grija" nu sunt totul. Pur şi simplu unii bărbaţi nu reuşesc să trezească nicio dorinţă în femeile de lângă ei. Mai este posibil să nu se mai simtă atrasă de tine fizic şi din cauza asta să nu îşi dorească apropiere fizică. Ori discutaţi despre asta, ori vă despărţiţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate are vreo problema de familie/personala pe care nu vrea sa ti'o zica sau se simte si mai rau vazand ca nu-ti dai seama ca are o problema.Gandeste-te ca supararea ei se amplifica vazand ca din cauza ca ea te refuza deoarece nu se poate gandi la nimic altceva decat la problema ei, tu la randul tau te indepartezi de ea.Ar trebui s-o intrebi ce se intampla.Sau poate are pe altcineva

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Daca nu vrea inseamna ca are vreo problema. De natura medicala sau are pe altcineva cu care o face. Incearca sa o intrebi ce problema are daca o doare in timpul contactului sexual etc...

| anonim123453313 a răspuns:

Probabil ii mai place de altcineva sau poate ca isi doreste si altceva sa fie intre voo cand aveti contactul, spre explu sa fii romantic cu el sau slabatic. poate alte pozitii. Mai exista si varianta sa doreasca sa fie mai iubita, poate trece printr-o perioada proasta pentru ea si nu vrea sa iti zica