Nu ai precizat cati ani ai tu si cati are barbatul respectiv.
Nu se pune problema de pedofilie daca tu ai implinit 16 ani. Daca ai implinit 16 ani, numai tu poti decide daca este normal sau nu.
Daca ai mai putin de 16 ani, iar diferența de vârstă dintre voi este mai mare de doi ani, atunci devine anormal si ilegal.
Https://lege5.ro/......odul-penal
E noul cod penal și spune fix ce ziceam eu mai sus.
Adevărul este undeva la mijloc.
https://e-juridic.manager.ro/......l-223.html
Vârsta e 16, diferența de 3.
Nu te duce, probabil considera ca esti atat de ametita dupa el ca ai accepta orice iri cere.Pentru a fi respectata in peimul rand trabuie sa re respecti ru insati.
Bineinteles ca nu-i normal!
El este un pedofil si vrea sa te incerce ca apoi sa te vanda pe piata prostitiei.
Suna la Politei si salevaza mesajele ori invitatia care ti-a facut-o!
1. Nu mi se pare nicicum dacă nu cunosc în ce context s-a ajuns aici. În plus, contează și vârsta; dacă ai 15 sau mai mult, deși ești minoră, ești deja la vârsta la care poți consimți să faci sex cu un partener de orice vârstă.
2. Nu ai de ce să te simți prost. De unde știi că nu vorbește serios? Cum spuneam mai sus, doar tu știi toate detaliile, nouă nu ni le-ai spus.
Concluzie: faci ceea ce simți. Dacă nu te simți confortabil, în siguranță, singură cu el la hotel, nu mergi. Dacă totuși esti atrasă... De ce nu?
====
Editat ulterior: minoră, minoră, dar 'ai uitat' să spui că ai (deja) un copil... Așadar, dacă un tip se arată interesat de tine chiar și așa, poate ar trebui să-i acorzi o șansă.
Daca el are mai mult de 18 ani si vrei sa i-o faci accepti si pe urma te duci si-l dai in gat la prima sectie de politie. Spui ca ai fost atrasa acolo, eventual sa ai si niste vanatai. Si gata, end of story. L-ai facut pe micut.
Nu este pedofil, dar nu este normal. Daca repeta invitatia este hartuire sexuala. Am zis ca nu este pedofil, deoarece o relatie consimtita dintre un major si un minor care are peste 15 ani nu este pedepsita de lege. Ori pedofilia este pedepsita de lege, indiferent de consimtirea minorului sau nu.
Nu te lua dupa Jassmina, ca ale ei doar unele sunt adevarate. O propunere din partea unei persoane, asa cum e cazul tau, nu este pedepsita de lege, iar politia nu are drept sa intervina. Doar daca persoana respectiva o face intr-un mod indecent sau prin mijloace de constrangere sau promisiuni.
Draga mea,
El vrea sex. Daca vrei si tu, du te. Daca nu, nu te duce. Prost sa se simta el ca se uita dupa minore(caci daca aveai 18 nu era nicio prb), nu tu. Iar prostiile astea cu inceperea vietii sexuale cu cineva special si alea ca dupa regreti si alea....sunt rahaturi. Nu conteaza cu cine incepi, poa' sa fie si o maimuta.
Nu nu-i deloc normal.
Suna la poliție și anunță ce vrea sa-ti faca bolnavul ăla.
Am uitată sa spun ca este pedofil chiar este sa ști nu este sa glumit deloc anunță la poliție
Daca tu esti minora si el este minor ii spui nu, daca tu esti minora si el este adult faci plangere la politie.
Bună. Nu. Te sfătuiesc să nu te duci! Vrea să profite de tine. Te sfătuiesc de asemenea să anunți poliția! Ce face el se cheamă pedofilie.
Ai de capul meu cu toti dubiosii astia.
Din moment ce ai zis "barbat" o sa presupun ca nu e un baietas de 18-19 de ani care vrea sa se dea smecher (cu siguranta nu este normal nici asa si nu incurajez ca minorele sa iasa cu tipi de varsta asta, pur si simplu nu ii consider un pericol asa mare), ci un pedofil de 30-40 in toata regula. Spune-le NEAPARAT parintilor tai, apoi du-te la politie
Nu te duce. Vrea doar sa faca sex cu tine sau mai rau. Nu te pune in pericol degeaba. E un pedofil care are trebui denuntat numaidecat
Fa ce simți tu, daca nu-l cunoști bine, ai mai puțin de 15 ani,e dubios,orice te poate pune in pericol,atunci treaba e să-l dai pe mana poliției nu doar sa spui nu,daca nu vrei sa faci sex cu el si atat, just spune nu, daca te ia cu abureala aia ca te iubește, să-ți pierzi virginitatea cu el si alte tentative de manipulare, nu crezi nimic si nu-i mai dai acces la tine, daca insistă, direct la politie pentru ca devine periculos.
Sper sa iei decizia corecta si sa nu te pui in pericol.