| alex_8519 a întrebat:

Vi se pare normal sa stau sa ma rog de prietena mea sa avem relatii intimie?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cati ani are ea si de cat timp sunteti impreuna. Daca are macar 18 ani si aveti macar 18 luni de relatie, ar fi normal sa-si doreasca sa faca dragoste cu tine. Daca nu si-o doreste in conditiile astea, fie tu i-ai facut ceva rau, fie nu te iubeste. Daca nu indeplinestie conditiile zise, atunci e normal sa te refuze si ar trebui sa astepti pana la momentul potrivit.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BomBomPow a răspuns:

Da

| Delire a răspuns:

Atata tip cat ea nu vrea, nu o forta! daca o iubesti cu adevarat, o vei astepta! dar nu ai mentionat varsta

| cristiano9 a răspuns:

Poi ba daca fata o fi minora, nu iti ramane decat cate o laba pe zilaughing

| NYCUXXL a răspuns:

Nu mai astepta ca te astepti pe tine degeaba si de ce ti-a prins slabiciunea cu rugatu la ea de acum tot ai sa te rogi la ea ca la icoane. fata se crede usa de biserica doar n-ai sa stai numai so plimbi si sa o pupi ca nu merge la infinit asta.

| NYCUXXL a răspuns:

Poate i se pare normal ei dar mie cel putin nu

| miley_7747 a răspuns:

NU am 22 de ani mi-am pus o poza cu nepotica si data ei de nastere dar sa revenim la subiect nu spune-i vreau sa fac... cu tine e si normal nu o iub ok fa asa ceva...

| Anakatsu a răspuns:

Esti un carat C0@3

| Anakatsu a răspuns:

*RAtat

| kidboo a răspuns:

Frate sunt in aceeasi situatie ca si tinelaughing) deci te inteleg.adica nu ma rog.doar incerc...usor.dar mereu refuza

| Hirockers a răspuns:

Idem brigaela. unele fete cu toate ca iubesc nu sunt pregatite si majoritatea se tem de un sg lucru.sa nu va despartiti. fetele in general cred ca daca o vor face cu prietenul atunci el se va satura de ele si se vor despartii.asta e cea mai mare teama