anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normala o relatie intre un tip de 20 de ani si o fata de 14 ani?

28 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu.Pentru ca ea este minora.Iar el poate intra la corupere de minori.La adulti 6 ani diferenta nu conteaza. Poate doar la gandire.

| shadow72 a răspuns:

Mi se pare ca e ceva ciudat cu tipul... daca la 20 de ani nu poti sta decat cu cineva de 14 ani e suspect rau...
in plus ce pana mea poti vorbi cu o fata asa de mica? la ce desene s-a uitat astazi?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Relatia clasica a zilelor noastre, dintre o fata naiva si un baiat care vrea doar sex de la ea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu la fel de normala ca relatia pe care o sa o aiba tipul de 20 ani cu restul colegilor de celula dupa ce va fi acuzat de corupere de minori

| 愛日本 a răspuns:

Nu.

| neutrino a răspuns:

El poate merge cu ea la cofetarie, dar atat!

| Emilian65 a răspuns:

O asemenea relatie nu este normala. Daca exista o asemenea relatie, aceasta nu este durabila.

| MskDesign a răspuns:

Nu este deloc normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pedofilie si inconstienta.ba da tu la 20 de ani te incurci cu copchii oamenilor? ia punete in locul lu tatso? ea nu are minte crede ca tot ce zboara se mananca, dar tu? ai mintea in scula ca magaru? nu gandesti cu capu care trebuie ma barbate. ajungi la puscarie cu voia ei chiar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Patetic

| kiri11 a răspuns:

AAA tipul nu cred ca face fata unei domnisoare de varsta apropiata. la 20 de ani sa ai o relatie cu un copil de 14 ani... semne de nedezvoltare psihica laughingsincer. Persoana care va avea de suferit in aceasta relatie va fi domnisoara. VERSIUNEA a II-a - copilele din ziua de azi 13-14-14 ani se cred gen Bianca, Crudu sau alte gen. :Đ hmmm cum sa nu te comporti ca o dama de lux daca peste tot ai ca exemplu DAME DE LUX laughing. Sfaturi : fata sa pune mana sa invete ca va ajunge pe vapoare prin Japonia cum fac multe altele care au astfel de experiente. Poate sunt dura dar asta e realitatea.

Răspuns utilizator avertizat
| immaBeast a răspuns:

Numele băiatului este cumva Virgil Pedofilescu? big grin

| hhhapciuuu a răspuns:

Tu intrebi daca e ' normal ' adica in normele obisnuitului din acesta societate. pai tu ce crezi? sigur ca nu-i normal. daca vrei sa intrebi daca ni se pare imoral sau moral e alta chestiewinking dar face fiecare ce vrea

| emmaemilia a răspuns:

Mi se pare ca tipu e un pic pedo big grin

| lucifer12345678 a răspuns:

Niciodata

| Lorde92 a răspuns:

Diferenta intre voi este de 6 ani, cunosc un cuplu la care diferenta de varsta este de 15 ani si sunt casatoriti si au si copii deci...

| anonim_4396 explică (pentru Lorde92):

Da inteligenta pe afara la tine. una e 14 20. alta e 20 chiar 40. inteligento

| Lorde92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu-ti comvine raspunsul meu nu mai comenta aiurea pentru ca nu o sa ajute cu nimic mai ales daca ma jignesti. Nici nu inteleg de ce sa ma jignesti pentru ca nu te-am insultat in raspunsul meu.

| anonim_4396 explică (pentru Lorde92):

Numai face pe victima ca nu ti-am dat in cap. dupa comentariul asta tin sa cred ca ai 15 ani, de aia ai si scris mai sus ce ai scris. cine normal la cap ar intelege ca nu e bine o relatie intre cineva de 14 si cineva de 20, dar la 15 ani ai tai ce pretentii am eu. poate asa te simteai si tu bine, sa crezi ca un papa lapte de 20 de ani s-.ar da la tine, cine stie

| Lorde92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu doar i-am spus un caz nimic mai mult.

| RevolutionX a răspuns:

Aia nu e relație... poate prostie sau mai bine zis pedofilie.

| airahaz a răspuns:

Mi se pare varstra cam mare la relatie mai bine sa ai o relatie de aceeasi varstra cu cineva

| mynasca12 a răspuns:

In general relatiile astea nu prea merg... la 14 ani ce iti trebuie iubit? nu ar fi mai bine sa fie o relatie intre o fata de 14 ani si o culegere de matematica?

| QueenCoffee a răspuns:

Dragostea nu are virsta!

| seli246ღ a răspuns:

Cand m-a intrebat ca sa fiu cu el, i-am raspuns la panarama "da". si nu se comporta ca un adult, mai mult zici ca e un pusti de 16 ani. si eu ma asteptam sa imi ceara mai mult sau chestii din astea, da stie ca is mai mica si respecta asta.

| G1x a răspuns:

Atata timp cat relatia nu duce la vreun act sexual,fata fiind minora, DE CE NU?!
Oricum relatiile, daca le putem numi asa, de genul aceasta nu sunt de durata si marcheaza copilaria fetei, in cazul de fata.