| mirunahuidhjs a întrebat:

Vi se pare ok sa ma culc cu iubitul meu avand in vedere ca am 16 ani si el peste cateva luni face 18 si suntem impreuna de 8 luni? este prima mea relatie si sunt virgina

11 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

NU, nu e deloc ok! Vei fi doar o experienta in plus pentru el, si mai ales daca el va fi student!
Daca tine cu adevarat la tine, si mai ales te respecta, veti face doar Petting, si veti invata sa va oferiti reciproc placere, sa va mangaiati si sa va atingeti si excitati manual sau si oral, pana la maxim, adica la orgasm! El trebuie sa stie, sau sa invete sa te aduca la orgasm prin mangaieri pe tot corpul, eventual si prin sex oral, iar tu, sa il mangai si sa te joci cu penisul lui pana ejaculeaza!
Daca nu accepta asta, Nu te respecta si te va parasi la foarte scurt timp dupa ce te va dezvirgina!
Nimeni, dar absolut nimeni, NU iti poate "garanta" ca nu te va parasi dupa un timp, iar tu vei ramane solo, dezvirginata si vei suferi cumplit! Crezi ca merita?! E plina lumea dre baieti!
ai rabdare sa mai cresti!
Mare atentie la igiena manuala! Sa va spalati bine pe maini inainte!

| Bacemi a răspuns:

Faptul că pui întrebarea asta mă face să cred că nu ești pregătită. Eu nu recomand, prin prisma vârstei tale fragede. Dar tu vei face tot cum simți. Știu că apreciezi faptul că a stat cu tine atâta timp. Dar dacă te iubește cu adevărat va mai aștepta măcar 1 an. Din punct de vedere al sănătății pot apărea probleme. Plus că el oricât de mult te iubește ar putea dispărea din peisaj a doua zi. E irelevant faptul că el vorbește serios acum. Încă nu știți ce se va întâmpla peste câteva luni. Se pot ivi în viața fiecăruia multe chestii care da sunt mai importante decât o relație de cuplu. Anii aceștia, 16 - 18, sunt foarte importanți și poți ajunge foarte ușor într-o zonă întunecată dacă lucrurile nu ies cum vrei tu.

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Incercati,vedeti cum decurg lucrurile.
Daca nu e in regula,va opriti si gata.
Asta vorbiti intre voi.
Si faci ce simti, nu ce spun altii.
Daca lumea ar zice ca nu e in regula, nu ai mai face-o nu?
Iar daca ar zice ca da, ai fi foarte entuziasmata sa o faci...
Eu zic sa nu te grabesti si sa iei decizia singura.
Doar faci ce simti tu ca e bine, asta sa nu iti para rau mai tarziu!

| Nemessys a răspuns:

O poti face, dar ar trebui sa te gandesti si la riscul ca o sa te paraseasca a2-a zi. Si nu cred ca moare deca mai asteapta inca un an dupa tine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

SI ce diferenta face un an? Sunt curios.

| Otto19 a răspuns:

Daca tu simti asta da, daca nu esti pregatita gandeste-te la ce se poate intampla dupa

| ALEXXXL19 a răspuns:

Buna eu am 21 ani si sunt virgin asa ca nu este vreo problema sa fi problema la tine este ca nu esti sigura gadeste cu capu nu cu a esti fata nai cel de-al doilea cap sti ce zic gadeste si vezi ce iasa e si bine e si rau ca daca el vrea si tu nu vrei se va supara pe tine si viceversa eu am patit-o, bafta si protejativa

| Evolettee a răspuns:

Nu e vorba dacă ni se pare noua normal sau nu. Dacă te iubeste si il iubesti si crezi ca relatia asta va continua, de ce nu? Dar trebuie sa simti tu ca da, vrei sa faci pasul acesta cu el, dacă nu, lasa. Trebuie să te simti pregatita dar ideea este sa continue relatia chiar dacă nu tine o viata, nu dupa prima luna la revedere. laughing

| PsihoSex a răspuns (pentru Evolettee):

La 16 ani nu stie nimeni, practic, ce e aia Iubirea. e doar atractie si autosugestie, sa fim seriosi!

| noMERCYBlanco a răspuns:

Nu, e prea devreme 8 luni sunt nimic. Mai asteapta sa creasca relatia sa vezi ca merge si dupa poti face ce vrei.

| Feverforever a răspuns:

Nu te pot sfătui să o faci dar nici nu iti pot impune. Singurul sfat pe care as putea sa ti-l dau ar fi acela că: dacă faci lucrul asta fa-l pentru ca vrei tu si pentru ca asa simti, nu sa il faci din obligatie sau sa te simti prost pentru prietenul tău. Băieți mai sunt, deci nu-ti fie frica, virgină nu vei muri. Doar ca parerea mea ar fi sa mai astepti putin, mi se pare cam devreme la 16 ani... Dacă doamne fereste va despărțiți apoi urmează altul si iar altul si iar altul si daca te-ai culca cu fiecare,, altul" cand iti vei găsi jumătatea si te vei căsători... Nu cred ca te vei simți tu ok fata de partener. Dar cum am mai spus dacă asta simti fa o dar sa nu ai regrete kiss