" Mama din intamplare " + inconstienta asa suna mai plauzibil. Si cum spunea si @ioanadeea daca e un copil de 13-16 ani putem spune ca a fost " pacalita ", nu a stiut la ce riscuri se expune cand a avut un contact sexual neprotejat. Dar deja cand vezi o femeie in toata regula, spunand ca a ajuns mama din intamplare clar NU. Plus de asta sunt atatea mesaje informative in ziua de azi, net, reviste, din cand in cand la tv jj.
Depinde daca e copila DA dar daca e femeie matura si trecuta prin viata NU prea mi se pare.
Nu. Nu poti fi mama din intamplare.Pt ca acea fata e constienta la ce riscuri se expune si totusi nu se protejeaza.
Nu,nu poti sa-mi spui ca "mama din intamplare" a aflat ca va fi mama doar cand a nascut.mai ales ca exista acces la atat informatie in ziua de azi...
Daca a fost violata de catre un bivol comunal, ce scuze se poate folosi?
Doar daca nu s-a protejat si nici nu i-a tras o palma la urangutanul care cu care a facut-o ca sa se protejeze, pot s-o numesc "Inconstienta care si-a distrus viata din vina ei".
Se intampla si la case mai mari, cum prezervativul are doar 85% garantie si doar conceptionalele iti ofera acoperire mai mare, cine stie ce se poate intampla si iese un bebe frumos, chiar daca s-a folosit protectie.
Chiar daca esti "Mama din intamplare" si incerci sa te scuzi in fata lumii, un singur lucru n-as suporta, sa nu fie o mama buna pentru copilul ala.
Nu, nu mi se pare plauzibil. Doar in cazul in care, fata a fost violata, doar atunci poti fi mama din intamplare. In rest, esti strict responsabil de ceea ce faci. Chiar si fetele astea de 12-13 ani care raman insarcinate, sunt si ele responsabile. Atata timp cat au creier, il folosesc. Si cu femeile, este aceeasi chestie, doar ca ele au mai multa experienta, asa ca...