Buna, si ce conteaza cumva varsta? Atat timp cat va iubiti e totul ok, si eu am un prieten care are 21 de ani si eu 16, e diferenta de 5 ani, dar noua nu ne pasa, iubirea nu are nicio legatura cu varsta, doar ca sti tu ca un baiat matur, are mai multa experienta, poate are o gandire mult mai diferita decat a unei fete de 16 ani, dar oricum iubirea e cea care conteaza cu adevarat, in mod normal fetele se maturizeaza mult mai repede.
Dragostea nu are varsta. dar ai grija si fi atenta. incearca sa nu pui suflet pana nu esti sigura ca el te iubeste sincer, ca apoi sa nu suferi.
In primul' rand nu trebuie sa ne intrebi pe noi chestia asta... e viata ta. in al doilea rand. nu e nu stiu ce mare diferenta 7 ani...
Si ca sa te incurajez, diferenta de ani dintre sor'mea si barbasu' e tot de 7. si se inteleg bine.
1)iubirea nu are varsta.
2)ai grija sa nu te vrea doare pentru. a se culca cu tine!
ps.:si intre parintii mei este diferenta de 7 ani.
bafta!
Stii cum,,, acum depinde,, daca tu aveai 24 si el 31 spuneam ca e ok deoarece el sigur nu ar urmari nimic de la tine,,, bine aproape,,
dar la 16,,, sunt cam multe semne de intrebare,,? adica crezi ca el se uita la o pustoaica [scze daca team suparat] ca tine numai asa de flori de mar?
oricum,, thu stii mai bine,,, si pana la urma faci cum considerii, dar fi totusi prudenta
Iubirea nu are varstaxxsi atat timp cat va iubiti, nu vad care e problema:*
Daca va iubiti, atunci nu vad nimic gresit.Intre unchiul si matusa mea e diferenta de 11 ani.
Sa inteleg ca el are 23 . Nu ar fi cine stie ce, daca amandoi aveti o gandire mai apropiata, amandoi cam aceeasi parere, cam acelasi anturaj. Totusi, este o diferenta destul de mare, si nu merita doar incercat, trebuie sa fie sigura ca te iubeste sincer, nu doar pana te duce in pat.
Anonima17191 întreabă: