Nu.din contra mi se pare f important atunci cand e vorba de un act sexual cu iubitul si el e de aceeasi parere
Depinde de persoana careia ii faci . Daca cumva ea este nespalata sau ceva atunci DA este scarbos, daca este curata si te simti in largul tau nu este scarbos.
Sexul oral nu este scarbos, mai ales, in momentul in care stii cum sa-l faci, poate deveni ceva placut si chiar foarte excitant, atat pentru tine cat si pentru partener.
Ai deja o gaura speciala data de mama natura pentru sex. Te-ai plictisit deja de ea? Punctul G nu se afla intre amigdale.
Inteligent raspuns paranoid mie ca baiat mise pare scarbos nu l-am incercat. dar mise pare scarbos.
Vrei un raspuns din punctul de vedere al unui baiat? nu mi se pare scarbos atata timp cat persoana cu care faci acest lucru este iubitul/iubita si nu alte persoane. si atata timp cat exista comunicare in cuplu. va deveni ceva usor, si nu va veti mai gandi daca e scarbos sau nu. importanta este comunicarea. despre sexul oral binenteles nu despre telenovela de aseara
Nu,in nici un caz.Bineinteles,se impune o igiena stricta a zonei in cauza.Cand esti cu sufletul tau pereche,nimic nu e rusinos sau scarbos. Oferi si primesti,toata lumea e fericita si uite-asa, viata merge inainte! Pa, pa!
Nu presupun ca daca iubesti persoana cu care faci nu vad de ce sa fie scarbos ba mai mult de cat atat e interesant
Hmmmm sexu oral?
Eu sunt de parere ca in pat trebuie sa fii o fiara
Cum spun eu mereu
"Decat o CU*VA pe strada si o doamna in pat
Mai bine o doamna pe strada si o adevarata CU*VA in pat"
Intelegi?
Eu merg pe premiza
"Toate femeile sunt CU*VE si toti barbati sunt porci "
Adica na Asta mi s-a zis o data de un mos
Nu putem sa fim perfecti
Eu am vorbit la general Nu am vorbit pentru anume fete sau etc
Nu imi scoateti ochii