Nu mai privi lucrurile atat de negativ,iti faci rau singura,asta in primul rand.
In al doilea rand, ar trebui sa stii ca viata este suma alegerilor, a deciziilor noastre proprii.Ai ales bine,vei avea o viata buna si vei fi multumita. Daca ai ales rau,tragi ponoasele.
Stai si judeca ce ai ales neinspirat, dezintoxica-te de obsesii si incapatanari si ia deciziile cele mai corecte in ce te priveste!
Poti, fii sigura.
Vrei?
"pentru ce sa mai traiesc daca pe cine iubesc nu ma iubeste?"-----eu chiar nu concep gandirea asta.
Iubirea e un sentiment,viata e o adunatura de sentimente,intamplari,ca sa-ti indeplinesti un scop,sa te bucuri de ea,sa traiesti intens, sa visezi, sa gusti din tot ce are de oferit.Nu sa te opresti la tristete si sa ramai acolo.
Cica nu poti sa faci pe cineva sa te iubeasca-ba poti.Dar lucrul asta e pentru oamenii cu multa rabdare, care stiu sa faca un echilibru intre ce simt si ce au ei nevoie, oamenii puternici si inteligenti.Adica,in loc sa stai si sa te plangi ca nu ai atentia lui,ca viata e nedreapta,ca tu nu ai nicio vina,s.a,mai bine gandeste-te ca nimeni nu e obligat sa simta,mai degraba ajungi la dezgust asa,ca nu e vina ta,dar e totusi nu vede in tine ce vrea el,pur si simplu.
Aici poti sa alegi sa te pui pe picioare si sa incepi sa indrepti tot ce simti ca e in neregula cu tine,dar fa-o pentru tine,sau poti sa te cufunzi in complexe ca de ce nu te vrea,in furie,frustrari, gelozie.
Te gandesti ca persoana cealalta, poate trece prin ce treci tu?
Si inca ceva...materialismul e o prostie. Daca schimbi niste mizerii cu bani nu inseamna ca ai scapat de ele.Iar om rece nu exista decat pentru ca acea persoana vrea sa fie vazuta asa.In schimb indeparteaza mult.
Fa din tine o prioritate, dar nu da in extrema cealalta.
Bună,
Ai răbdare. Sunt convinsă că mai devreme sau mai târziu vei găsi persoana potrivită. Însă la început, cu toţii trăim momente mai dificile, mai dezamăgitoare. Important e să nu îţi pierzi speranţa şi să nu laşi greutăţile să te afecteze prea tare.
Viata nu e un calvar, doar ca esti in situatia neplacuta in care sunt multi. Trebuie sa te pregatesti pentru o relatie echilibrata, nu e ok sa fii cu cineva daca lipseste atractia reciproca.
Calm, viata curge, apar alte relatii, alte sentimente, etc. Odata cu varsta iti vei gasi o relatie stabila in care vei cultiva sentimentele si trairile. Pana atunci bucura-te de viata, de iubire, de micile aventuri ale vietii. Nu ti bate capul ca nu mai iubesti sau nu te mai iubeste decat pe la 30 de ani
Uff ce sa-ti zic e ff greu dar trebuie sa inveti sa supravietuiesti fara iubirea lui(ei)! si eu trec prin aceeasi problema dar am si doi copii k rezultat al "fericitei mele casnicii" si am invatat sa merg mai departe cu fruntea sus!