Bai Cristi, imi pare rau.
Unele femei, nu au valoare, daca te-ar iubi s-ar intoarce la tine. Ce pot sa spun? decat sa mergi mai departe, si sa cauti o fata simpla, calumea, cu care sa te intelegi.Eu una nu am prieten si daca as avea, nu i-as face rau, pentru ca stiu cum e fi inselat, luat de prost sti? Tu esti barbat poti merge mai departe, cu fruntea sus. Nu fi suparat, toate la timpul lor.Sa fim seriosi pentru o femeie sa fi asa suparat? gasesti femei cate vrei si poate chiar mai bune decat fosta.Stai linistit.Eu una nu as mai vrea sa raman nici prietena cu fostul.Eu am doar 2 variante : ori iubiti ori straini, intelegi? dupa ce imi faci rau? sa ramanem prieteni? nici gand. Asa ca tu decizi ce faci mai departe, tu cum esti barbat ar trebui sa te gandesti bine, dar sa iti vezi "iubirea" in bratele lu altu, nu e prea fain.
Acuma vezi tu, bafta colegu si numai bine.
PS: sunt adolescent, si stiu ce o sa fac , dar tine minte pentru mine alta fata mai buna decat fosta nu cred ca va mai fi, felul in care se comporta cu mine, cum vorbea, deci mie chiar nu pot sa CRED asta, problema este ca a fost relatie la distanta, chiar nu imi vine sa cred! azi cred ca a fost cea mai aiurea zi pe care am trait-o.
Te inteleg si sper sa iti rezolvi problema, totul o sa fie bine, doamne ajuta.
Cristi. cristi, habar nu ai ce vorbesti, habar nu ai ce ai trait
Amigo asta e un semn ca alaturi de ea iti va merge rau tati.
Ridica capu, CREDEMA CA SUNT FEMEI care dau orice sa iti fie alaturi, eu de mic copil de la varsta de 16 ani mi-am facut o prietena si am stat pana acum o luna ( am 20 si. ) si stii. am plans, am suspinat, am zis ca ma omor, am zis ca ma arunc de la balcol, dar cineva m-a prins de mana si mi-a zis, Dragostea este puternica ..numai pentru cei ce iubesc.
Las-o pe ea sa fie cum vrea iar tu treci mai departe ORCUM VEI TRECE crede-ma iti garantez 100% sunt ( sau am fost) in aceeasi situatie poate chiar mai urata dar totul e atat de frumos au au.
Ce nu te omoara te face mai puternic
Probabil esti in situatia asta pentru ca nu prea ai experienta... La prima fata cunoscuta o sa o uiti, crede-ma pe cuvant! Succes