Aici vorbim despre obsesie compulsiva, tu esti obsedata de el,primul pas este recunoasterea si comunicarea cu el, la cum sunt baietii in ziua de azi mai bine ca nu ai incercat poate el e romeo, alesul inimi tale, multa bafta la el, sigur destinul e cu el, dragostea cere sacrifici mereu
Ce destin? E pur și simplu un băiat. Ai făcut ditamai discursul, dar puteai să-l rezumi la 5 propoziții. Încetează să te porți ca și un om care a avut o viață plină de încercări, ești doar un copil.
Îți rezum eu toată povestea: Un băiat pe care îl cunoști de mult timp, dar niciodată n-ați avansat la mai mult decât un salut. Ți-ai dat seama că îl placi, dar el a plecat la facultate. Ce mai dramă. Ai refuzat toți bărbații (la 15 ani numai de bărbați ai fost înconjurată, sunt sigur) pe o rază de 5 km, doar pentru un tip care ți-a zâmbit de 5 ori.
Asta înseamnă să te îndrăgostești în adolescență.
Tot ce trebuie să faci e să le dai o șansă celorlalți băieți și o să vezi c-o să-l uiți. Termină cu melancolia inutilă.
Dacă nu-ți convine, mai ai o variantă.
E vară, probabil că e în oraș. Dacă nu, îi scrii pe facebook așa: Salut. Te plac mult și vreau să fiu cu tine. Vreau să-mi spui direct, am vreo șansă sau nu? Că m-am tot căcat pe mine de 2 ani (sau câți or fi) gândindu-mă la tine și m-am cam săturat.
Spor.
Buna, am citit tot. Cred ca te complici singura si ti-ai provocat singura suferinta in acesti 5 ani. De ce nu ai incercat sa ii spui? Ce ai de pierdut? Poate e de acord sa incercati, dar pana nu il intrebi nu ai de unde sa stii. Nu trebuie neaparat sa ii spui ca il iubesti de mori, ci doar ca il placi si ti-ar placea sa va vedeti mai des, sa incercati ceva impreuna, spune-i pur si simplu ca te simti bine atunci cand il vezi.Si observa reactia lui, daca si el te place cu siguranta va accepta sa fiti impreuna, si vei realiza ca in acesti ani ai fi putut fi fericita daca erai sincera cu el. De ce sa te muti, de ce sa faci ceva atat de greu, cand e posibil sa rezolvi tot, cu un simplu: Te plac, tu ma placi?
La inceput ai scris ca viata e un dar, atunci de ce il irosesti actionand in felul asta? Nu te inteleg sincer, pot sa inteleg 1 an 2, suferi dupa cineva, dar, daca realizezi ca nu poti sta fara el ii spui, sau facu ceva in sensul asta, daca era insurat te intelegeam, dar tu esti libera, el la fel.Ce mai astepti?
Ca fapt divers, timpul nu rezolva nimic. Timpul doar vindeca, uneori. Dar lucrurile pe care trebuie sa le faci tu, nu le va face timpul in locul tau. Tot la fel, timpul iti ofera sanse dar tot timpul ti le ia daca nu stii sa profiti de ele. Nu m-as prea baza pe timp in locul tau