| Ion_Ionut_1941 a întrebat:

Viata mea incepe cam asa,inca de mic am avut o temere fara de sexul feminin,eram si inca sunt timid, poate si faptul ca sunt sincer este un defect deoarece ma DEMORALIZEZ imediat, am 21 de ani si inca sunt virgin.Nu am avut multe filtruri cu fetele cand am fost in liceu am avut de'a face cu o fata care ma iubea avea unele fantezi cu mine dar eu nu dadeam nici 2 bani stiu ca a regretat din cauza mea, pentru ca acum decat e la faculta fata s-a schimbat radical si nici nu ma mai baga in seama.iar un alt caz am avut o colega de clasa careia ii placea de mine dar nu i-am dat importanta ca era mai urata..alti baieti stiu ca ar fi profitat de aceste mici "aventuri" si nu ar mai fi fost cel putini virgini dar eu simt o teama.Am stat in Germania si in Spania puteam merge la Curve oricand dar nu am simtit nevoie.Tot astept o SCHIMBARE in viata mea am incercat sa caut fete pe Badoo sau Jaumo cat am stat in Germania dar nu am gasit nimic ..nici cu viata sociala nu stau exemplar dar am multi prieteni. Decand eram mic problema este ca sunt timid si am unele retineri de fata de fete.Am reusit sa dau de o fata de 17 ani pare a fi genul meu sincera si timida, dar nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea, ne-am intalnit doar odata la o cafea prin cineva i-a sta la 100 km de mine si nu prea vreau sa ma fac de ras.Astept totusi asa zisa schimbare poate va veni si voi reusi

2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Problema ta e atitudinea ta...

| vocea a răspuns:

Daca ai vointa si stii ce vrei atunci iti va fi usor