Poate o sa iti ofere alternativa pentru funie si sapun. Merita incercat
Salvarea sta in rugaciune, dar de asemenea trebuie sa ceri ajutor specializat. URGENT! O sa-ti trimit ceva si in privat. Trebuie inlaturata depresia pentru ca tu sa poti arata bine asa cum vrei.
Dau si mai multe beri, dar nu masterul e de vina. Eu sunt de vina. Doar eu, pentru ca sunt prea slab pentru lumea dura in care traim.
Am fost de cativa ani si nu m-a ajutat absolut deloc. Cu ce te poate ajuta un psiholog, atata timp cat tu continui sa traiesti in aceeasi lume care iti creeaza starea de depresie si nu se intampla nimic sa iesi din ea?
Depresia poate fi inlaturata doar daca se indeparteaza cauzele care o determina si anume singuratatea, nefericirea, esecul pe toate planurile, idealismul. Si nu vad cum sa dispara toate astea.
Atunci trebuie sa iesi cumva din zona de confort. Poate lumea iti va face bine candva.
O sa iti fie greu... incearca sa schimbi lucrurile cu micro actiuni, incearca sa devii mai bun ( personalitate, caracter etc ), intra si tu in anumite cercuri si o sa iti gasesti tu o fata.
Uite cateva "ponturi" :
1) nu fi disperat dupa ea
2)cand esti cu ea incearca sa fii relaxat, glumeste cu ea, distreaza-te
3)trebuie sa devii mai increzator in tine, mai amuzant si sa iti imbunatatesti skillurile sociale
4)du-te la sala, mananca sanatos, imbracate cu stil ( incearca sa ai o imagine cat mai placuta )
5)nu o pune pe tipa pe un piedestal ( eu am facut greseala asta si am ajuns in friendzone , asa ca ai grija )
6)cand esti cu ea incearca sa faci contact cu ea fizic si sa faci contact vizual
7)fi mai optimist ( distreaza-te si incearca sa ai ganduri mai pozitive )
Bune ideile, mai putin cu sala, daca nu e sala de lectura. Cel mai sanatos sport e alergatul, care ofera o dezvoltare armonioasa intregului corp. Nu mi-ar placea sa arat ca o gorila. Deci, pentru mine, nu as merge la sala. Sa o intalnesc pe ea la sala, nici atat. Nu-mi place genul fetelor care merg la sala, sunt fete care vor sa arate bine cu orice pret, sa impresioneze, probabil merg si la solar.
Mi-a zis un camionagiu de 50 de ani ca alea tinere trag la astia ca tine ca barbat nu pierzi calitati, dar ele se uita la bani si ce averi ai cateodata mai tragi un sex ce sa faci
Cum se face ca, fara exceptie, barbatii bogati au doar femei frumoase, iar daca divorteaza cand se recasatoresc isi gasesc alta si mai tanara si mai frumoasa? Femeile frumoase se uita doar la bani, nu sunt capabile de iubire?
Asa e, nu sant in stare sa iubeasca traim singuri in viata, eu sant fericit cu tiru meu, vine oriunde cu mine si e alaturi la bine/rau asa si tu poti gasi ceva ce poti aprecia
Iubirea pentru obiecte, lucruri nu are aceeasi valoare, din nefericire.
Macar nu e durerea asa mare cand te simti bine facand altceva
Si cand iti dai seama ca ai pierdut viata in singuratate, privat de mangaiere si iubire? Crezi ca pasiunea pentru masini care nu sunt decat niste fiare reci pot compensa lipsa afectiunii din partea persoanei dorite?
Tiru se aseamana cu o femeie in afara de sex ofera caldura, aer aconditionat, un loc bun de dormit si peisaje noi pe unde calatoresc. Inafara de parinti nimeni nu ne va iubi si banii ma face fericit in mare parte pentru ca imi permite sa realizez ceea ce nu pot face in Romania
Parintii ne iubesc din obligatie, ca suntem copiii lor. Oare chiar nu exista iubire neconditionata?
Nu ai cum sa te astepti de la o tipa iubire neconditionata
Inseamna ca viata e o mare prostie. De ce dracu ne-am mai nascut?
Eu m-am nascut sa fiu sofer, din mama care a muncit in domeniul camioanelor eu am ajuns sa lucrez direct cu el, asa si tu cautati scopul in viata
Eu n-am niciun scop in viata, asta e mai grav. Traiesc degeaba.
Nici eu n-am gasit sensul vietii.M-au napadit aceeleasi ginduri cu ale tale de-a lungul anilor si am incercat mereu sa fug de starea asta. Faceam imprumuturi pentru nevoi personale si plecam de una singura la mare sau in diverse locuri, stateam de vorba cu oameni straini tot in ideea sa mai schimb lucrurile, mergeam la sala, ma bagam in tot felul de grupuri simteam nevoia de comunicare.Ma ofticat pe altii ca duc o alta viata decat a mea pana mi-am dat seama ca daca nu te implici in viata asta nici viata nu se incurca cu tine. Totul pleaca de la ce-ti doresti si ce esti dispus sa faci pentru acel lucru.Viata asta e k un pfa daca il deschizi si nu faci nimic sa dezvolti serviciile pe care le oferi la un moment dat nici nici clienti nu vei mai avea.