Aoleuuu ce este cu gandirea aceasta la anii tai crezi ca ai pierdut ceva ...ca încă nu ți ai început viața sexuală și ești încă virgin Îți spun eu ca Nuuu ai pierdut absolut nimic cât despre fete o să cunoști pe cineva sunt sigura de asta dar toate la timpul lor... apropo vrei să fim prietenii !
Awww super răspuns ai dat chiar nu mă așteptam :))) apropo pot sa știu și eu ce varsta ai dacă se poate!
Lol ești isteț chiar ca nu realizam dacă nu îmi spuneai tu ) ce sa înțeleg din asta
Eu daca eram frumos aveam relatie si la 14 ani! Daca nu ma plac fete ce sa fac? Degeaba o sa am la 20 si ceva ca libertate nu o sa mai am ca o sa ma duc la munca, lucrez non-stop, eu n-am invatat destula carte ca da am un viitor bun, eu de abia trec clasa! O sa am 12 clase.si atat
Eu vreau o relatie, fara sa am copii!
Nu ști ce Îți va rezerva viitorul cu atât mai puțin ce vei face mâine ..cat despre frumusețe chiar nu este așa importanta, părerea mea degeaba ești frumos dacă ești prost cel mai mult contează Cum ești tu ca și persoană fel de a fi ca de aici pleacă totul ...Sunt unii oameni super drăguți dar pe care nu dai 2 lei din cauza caracterului și a felului lor de a fi fața de ceilalții și sunt așa zișii oamenii mai puțin frumoșii dar pe care ții poți pune la rană ceva de genul dacă înțelegi ce vreau sa spun una peste alta toții suntem frumoșii indiferent de cum arătăm atâta timp cât suntem simpli, modești și fără fițe
Esti Sony, il omori.
Tu ai umor, o calitate super importanta. Cum naibilui nu ai avut o iubita pana la anii tai?
Sau mai ai pana iesi?
18 ani e o varsta mare! Vreau iubira cat timp mai am libertate si nu o sa mai merg la munca! Macar o relatie si primul sarut daca aveam nu imi parea rau! Nu mai pot astepta deloc! Eu nici prieteni nu am! ca toti din orasul meu sunt serpi, ii urasc le toti! Acum la 18 ani trebuie sa am relatie! GATA AM RABDAT DESTUL 4 ANI.
Ca sa iti plangi de mila, de aia. Doamne feri sa faci ceva, sa schimbi ceva. Mai bine stai degeaba si astepti de la sfantu' asteapta, asa cum fac majoritatea aici.
Dar mare parte din băieți au relatii de la 18 ani. De la 18 ani esti pregatit pentru asta. Pana atunci esti doar un copil.
Nu trebuie să te placă toată lumea, trebuie să te placi tu si cine are importanta.
Ti-am zis ca n-@m viitor, bacul nu il iau! Eu iau note de abia de trecere! Eu vreau iubita acum cat timp am libertate, ca termin scoala si nu mai stiu ce o sa fac dupa aceeea ospatar dracu stie, lucrez si sambata si duminicana nu o sa mai am timp de gagici, sunt rupt in cur de viata!
Mereu ca sa imi treaca supararea ma uit la Katalin Talent!
Asa si?!? Crezi daca te miorlaessti ca o femeie ii va pasa cuiva de tine! Ori te va pkacea din mila!? FI Atent ce iti zic! Aici pe pamant! Cu totii la un momendat suntem in genunchi! Acum ce ai vrea sa ne sinucidem? Viata e ca in razboi! Ai cazut te ridici! Mergi mai depaete indiferent de rani!
Uite un raspuns sincer, n-am cum, n-am curajul asta, noroc cu viciile astea ca ma fac sa cred ca viata mea e frumoasa
De aia nu ti găsești pentru ca tot presezi timpul ia lasa l pe el sa si faca treaba si vezi ti de ale tale du te la scoala la ti bacul după ia ti o muncă focuseaza te pe tine, ca nici dragostea nu i roz. După o sa te plângi pe aici ca suferi din dragoste